Dzisiaj w prezencie od Zwierciadlo.pl do pobrania ZA DARMO: Magazyn "Zdrowie ma Sens – Jesień".

11851803_m
30 kwietnia 2012 w Przepisy Autor: redakcja

Szaszłyki marynowane w jogurcie

Piersi z kurczaka pokrojone w grube kawałki, jogurt, suszona mięta, pomidory, papryka, cebula, sól i pieprz

Jogurt mieszamy z miętą, solą i pieprzem – w takiej marynacie zostawiamy na co najmniej parę godzin mięso z kurczaka. Przygotowujemy szpikulce na grill: nabijamy mięso, przetykając je krążkami cebuli, ćwiartkami pomidora i kawałkami papryki. Pieczemy na grillu, starając się mięsa nie spalić!


POLECANE KSIĄŻKI

Więcej w Książka, Kultura
bokserka_g_plebanek
„Bokserka” – nowa powieść Grażyny Plebanek

Która to już twoja brukselska książka? Druga, po „Nielegalnych związkach”. Czy obłaskawiałaś Brukselę podobnie jak bohaterka? Najpierw była to tylko...

Zamknij