Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Pieczona dynia z orzechami i panko

milena.fringee
12 września 2016 in Bez kategorii by milena.fringee
Dynię smarujemy oliwą, doprawiamy solą i pieprzem, zawijamy w folię aluminiową wraz z tymiankiem oraz czosnkiem, przekładamy na blaszkę i pieczemy do miękkości w 190 stopniach Celsjusza przez około 40 minut. Masło delikatnie przypalamy na patelni, aby uzyskać brązową barwę i orzechowy smak. Łączymy je z panko i podgrzewamy. Wylewamy je na talerz, układamy upieczoną dynię, całość posypujemy posiekanymi ziołami, prażonymi orzechami, pestkami dyni i tartym parmezanem.

Konkurs Briju na Dzień Mamy

Biżuteria to często drobny, a jednak wyjątkowy element, kropka nad „i” każdej perfekcyjnie przygotowywanej stylizacji. I nie tylko. Nadaje indywidualnego charakteru, podkreśla styl i wyróżnia. ...

KONKURS Quiosque „Podziękuj Mamie”

Maj to jeden z najpiękniejszych miesięcy w roku. Wszystko wokół budzi się do życia i rozkwita. W tym czasie jest także wyjątkowe święto - ...
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI