1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. Kultura

Wielkanoc wegańska z Rodziną Braun

fot. Grzegorz Kalisz
fot. Grzegorz Kalisz
Zobacz galerię 8 Zdjęć
Czy można spędzić Wielkanoc bez jajek i mięsa na świątecznym stole? Okazuje się, że tak.

Warsztaty kulinarne z erVegan stały się inspiracją dla nowych pomysłów w gotowaniu. Nawet miłośnicy kuchni mięsnej kosztowali z chęcią wegańskie przysmaki. Pasta „jajeczna” bez jajek (śmiało można przekonać gości, że to prawdziwa pasta jajeczna!), sojowy majonez, czy wegański mazurek/ kajmak – smakują doskonale, a ich przygotowanie wcale nie wymaga dużo wysiłku. Przy użyciu szybkich, nowoczesnych blenderów mamy w krótkim czasie zdrowy posiłek na wielkanocny stół (i nie tylko).

Share on Facebook Send on Messenger Share by email
Autopromocja
Autopromocja

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze