Skocz do zawartości

Rozmowy przy porannej kawie...

2351 odpowiedzi na ten temat

#2341 shibbi

Advanced Member

• Members
  • 918 Postów:

Napisany 26 kwiecień 2012 - 06:37

TAk - to wszystko prawda ( o domu i Annieadze - to młoda laska - w dodatku tato pomaga i mam też pilnuje domu jak Anny nie ma - to cudowna wygoda i pomoc)

Cudnie Mordzik żes się wymoczyła - ja przed stertą prasowania - a a a szkoda gadać w pracy, u Gieni i zakjrętu nie łapie - ale moze tak ma byc???

Przyjdę ncą bo zelazko ciagnie prąd z elektrowni chyba :o ja nie mam pojęcia skąd się bierze prąd w domu - jakieś jaja czy co :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

#2342 shibbi

Advanced Member

• Members
  • 918 Postów:

Napisany 30 kwiecień 2012 - 06:05

No to ładnie - zostalam sama na placu boju - wiem wiem MAJÓWKA - ale bez jaj kochane kobitki :):)

nooooooooooooooooo dobraaaa czekam na WAS po tym wariackim weekendzie tylko zglosić mi sie wszystkie w komplecie ;)

#2343 shibbi

Advanced Member

• Members
  • 918 Postów:

Napisany 02 maj 2012 - 09:25

U UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuu jaPPPPPPPPPPPPPPP

myślałam , że pojmę wszystko ale tego - uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za dużo :((

gdzie jesteśvcie cipencje ??????????????????////

#2344 shibbi

Advanced Member

• Members
  • 918 Postów:

Napisany 05 maj 2012 - 08:49

niech sie kończy ta majówka bo normalnie szlag mnie trafi - ;) czekam na WAS :)

#2345 mordeczka

Advanced Member

• Members
  • 331 Postów:

Napisany 05 maj 2012 - 02:50

Cześć Lasencje :P :P :P

Jestem w Limie, kilka dni byłam sama, teraz przyjechała córcia z zięciem... i jest BOSKO! Pogoda SUPER..., dużo słonka, czego nie można powiedzieć o dniu wczorajszym... Pomalowałam donicę drewnianą lakierobejcą, zabieram ją do domu na moje kwiaty balkonowe.

Samej nie chciało mi się grilować, ale dzisiaj jest nas troje... i karkóweczka już się marynuje na wieczór... :)

Wracam do domu w poniedziałek, bo jutro wszyscy będą wracać i pewnie będzie bardzo ciasno na drogach.

Całuski dla Was, odezwę się po powrocie :) :)

#2346 shibbi

Advanced Member

• Members
  • 918 Postów:

Napisany 13 maj 2012 - 08:31

u f f f działa - pewnie naprawiali cuśkolwiek:)

Żyję -
dajcie znać jak WY?? całuje s.

#2347 shibbi

Advanced Member

• Members
  • 918 Postów:

Napisany 14 maj 2012 - 06:59

Widzę ze znowu macie jakieś prob lemy - ja włażę TU bez nikakich - -------------dajcie znać na priva jakby coś nie tak
- będę wołać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#2348 shibbi

Advanced Member

• Members
  • 918 Postów:

Napisany 16 maj 2012 - 07:39

A gdziesz to sie panienki zagubiły ??? Annaaga dalej nie moze wejsć ??? A Mordzia - przepraszam bardzo - ścibi czy baluje w Limie ??
Ja odZośkowana - było ostro - ale ide na basen wypocić resztki drinków !!
reszta leci - malo czasu - tylko po Józiu widać że to nie ten sam dzien w kupie - tak leci .

Czekam na WAS laski - s.

#2349 mordeczka

Advanced Member

• Members
  • 331 Postów:

Napisany 17 maj 2012 - 10:49

Ha ha ha...! To ja wyskrobałam Wam maila przed chwilą na privat, bo byłam pewna, że nadal nie działa..., a tu...PROSZĘ! Bez problemu..i bardzo mi się to podoba :D :D :D

No cóż, nie będę pisać tego samego, co na privat..., ale cieszę się, że forum działa i że nam wątku nie skasowano... np. przez pomyłkę... albo jakiś inny przypadek...!

Shibbi, gdzie Ty tak zabalowałaś...? Mniemam, że drinki były PYSZNE, ha ha ha! A'propos Józia... podeślij w wolnej chwilce jakieś zdjątko tej cudnej mordeczki... Pewno trochę się zmienił od ostatniego zdjęcia, jakie przysłałaś..?!

A Annaaga dalej ma problem z loginem...?!

Ciepłego weekendu Wam życzę...
buziole

#2350 shibbi

Advanced Member

• Members
  • 918 Postów:

Napisany 17 maj 2012 - 11:14

Miałam TRZY ZOSIE - niby delikatnie i po ludzku a jednak inna wódeczka u każdej - namieszałam przecudnie to i miałam szuruburu w głowie - ale nie żałuje:) - Wczoraj pracowałam do 19.00 - a dzisiaj odpoczywam bo bez przesady Panie Jezu - jeszcze się mój Aniol Stróż wkurzy i pójdzie w pierony - a sama nie dam rady ;)
Mordzia - juz lece na priva czytać co w trawie piszczy :) Zdjecia Żiuta podeślę :) Ściskam s.

#2351 mordeczka

Advanced Member

• Members
  • 331 Postów:

Napisany 21 maj 2012 - 11:02

Dzieńdoberek...... :)

Cudowny dzień, aż chce się żyć....... samo słońce i świergot ptaszków.......! Moje fuksje na balkonie powoli biorą się do życia..., trochę zmarzły w okolicach "zimnej Zośki", ale mam nadzieję, że ni im nie będzie...?!

Upiekłam w sobotę ciasto z rabarbarem - PYCHA! I byłam w Kraku na targu staroci na kazimierskim rynku. Nie powiem, żeby tam było tanio..., i jest trochę różnych staroci. Nawet spodobała mi się jedna salatera, zielona, z grubego szkla włoskiego, taka fikuśna, ale nie kupiłam. A teraz żałuję - 50 zeta chcieli!

Robię pranie, bo ciepły wietrzyk wieje, więc wyschnie na pieprz!

A Wy gdzie????? Czyżby na przedłużonym weekendzie?!

Bużka :)

#2352 mordeczka

Advanced Member

• Members
  • 331 Postów:

Napisany 22 maj 2012 - 11:17

Bu u u u u u uu u u....... nikogo nie ma.....?!

Była u mnie przyjaciółka... na kawce. Zastanawiałyśmy się, jak zaplanować wakacje...! Mnie marzy się Chorwacja, bo nie byłam, a ponoć jest piękna..., i pogoda pewna!

A Wy..., snujecie też jakieś plany wakacyjne?

Annaaga nic się nie odzywa, czyżby nadal był problem z logowaniem na forum?!

Shibbi też jakoś wcięło.....?!

Pozdrawiam i czekam na Was... :)

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników