Co jeść w ciąży, czyli warsztaty dietetyczne dla przyszłych mam

Katarzyna Błażejewska-Stuhr, dietetyczka, autorka bestselerowego cyklu książek „Koktajle dla zdrowia i urody” zaprasza przyszłe mamy na warsztat gotowania, podczas którego przedstawi zasady zdrowego i mądrego odżywiania w ciąży oraz zaproponuje kilka smakowitych dań, które poprawią kondycję i samopoczucie mam oraz ich małych lokatorów.


Lista produktów zakazanych w ciąży jest długa, ale czy na pewno właściwa? Przyszłe mamy są zewsząd bombardowane informacjami o potencjalnych zagrożeniach wynikających z niewłaściwego odżywiania. Mimo że chcą dla swojego dziecka jak najlepiej, nierzadko gubią się w natłoku często sprzecznych wskazówek. Czy cytrusy i sery pleśniowe są wskazane? Czy można pić kawę? Co z tą surowizną? Jak zniwelować typowe ciążowe dolegliwości? Czy trzeba jeść za dwoje, co zrobić, by za bardzo nie przytyć?

reklama

Katarzyna Błażejewska-Stuhr, dietetyk i przyszła mama, może rozwiać Wasze wątpliwości na temat mitów i wyobrażeń o tym, co jest dobre, a co złe dla maluszka. Przyjdźcie, a odpowiemy na wszystkie Wasze pytania.

Warsztat odbędzie się 11 czerwca 2016 r., o 10.30 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho, ul Mińska 25).

Zapraszamy wszystkie przyszłe mamy!

Informacje na temat biletów i inne szczegóły organizacyjne: https://www.facebook.com/events/1013316658750092/ oraz http://akademiakulinarnawhirlpool.pl/warsztaty/warszawa/dla-kazdego/co-jesc-w-ciazy-czyli-warsztaty-dietetyczne-dla-pr