Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Deser bezowo-owocowy

1 września 2011 in Przepisy by Dorota i Bogdan Biały
Składniki: 2 opakowania gotowych małych bezów, 400 g jeżyn, ewentualnie brzoskwiń, moreli lub późnych malin, 300 ml greckiego jogurtu, 3 łyżeczki konfitury truskawkowej lub gęstego soku malinowego. Czas przygotowania: 10 min

Zabierz ze sobą składniki: umyte, pokrojone owoce, opakowanie jogurtu, konfiturę i bezy, oraz łyżeczki.

Do plastikowego naczynia połam bezy, dodaj owoce, rozłóż na wierzchu gęsty jogurt, polej odrobiną gęstego soku lub konfitury.

Najlepiej zajadać deser ze wspólnego naczynia.


Jak utrzymać wakacyjny nastrój przez całe lato?

Okres urlopowy zaczął się na dobre, choć niestety, rzadko spędzamy całe wakacje na wyjeździe. Przez większą część lata chodzimy do pracy próbując poczuć wakacyjny klimat ...

Recepta na lęk? „Pokochaj swoje serce”

„Życie jest zaskakująco proste, gdy przestajemy je komplikować.” mówi Dagmara Skalska w swojej najnowszej książce „Pokochaj swoje serce” i przedstawia sposób na pokonanie lęku.
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI