Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój

Deser bezowo-owocowy


1 września 2011 Przepisy Dorota i Bogdan Biały
Składniki: 2 opakowania gotowych małych bezów, 400 g jeżyn, ewentualnie brzoskwiń, moreli lub późnych malin, 300 ml greckiego jogurtu, 3 łyżeczki konfitury truskawkowej lub gęstego soku malinowego. Czas przygotowania: 10 min

Zabierz ze sobą składniki: umyte, pokrojone owoce, opakowanie jogurtu, konfiturę i bezy, oraz łyżeczki. Do plastikowego naczynia połam bezy, dodaj owoce, rozłóż na wierzchu gęsty jogurt, polej odrobiną gęstego soku lub konfitury. Najlepiej zajadać deser ze wspólnego naczynia.


Strefa zakupów - odwiedź Butik.Zwierciadlo.pl

Zobacz także


POLECANE KSIĄŻKI