Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Krabowe ciasteczka


6 lutego 2012 Przepisy redakcja
1 puszka osuszonego mięsa krabowego, 4 łyżki stołowe bułki tartej, 8 świeżych liści bazylii, ¼ świeżo posiekanej białej cebulki, 2 cienko pokrojone wiosenne cebulki, 1 jajko, 1 łyżka stołowa sosu Heinz Tysiąc Wysp, olej do smażenia

2 stołowe łyżki bułki tartej umieść na talerzu. Zmieszaj wszystkie pozostałe składniki w dużej misce. Postaw patelnię na średnim ogniu i rozgrzej olej. Uformuj małe ciasteczka i obtaczaj je w bułce tartej. Każde ciasteczko smaż około 1-2 minut. Podawaj prosto z patelni z sosem Heinz Tysiąc Wysp, ketchupem oraz innymi ulubionymi sosami podanymi w białych kokilkach.



Zobacz także

POLECANE KSIĄŻKI