Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój

Czekoladowe mini serniczki z owocami

Składniki:

  • ser twarogowy z wiaderka 300 g
  • budyń czekoladowy bez cukru 1 opakowanie
  • cukier 1/4 szklanki
  • jajka 2 sztuki
  • truskawki i morele do dekoracji
  • syrop klonowy do polania


Sposób przygotowania:

Piekarnik nastaw na 160 stopni. Ser zmiksuj z budyniem i cukrem, dodaj jajka, zmiksuj. Przelej do foremek. Piecz 25 minut. Studź w piekarniku. Schłódź minimum 4 godziny w lodówce. Ja pozostawiłam na noc. Wyjmij na talerz i udekoruj cząstkami owoców. Można polać syropem klonowym. 

Podsumowanie

Proste i eleganckie.

Zobacz także

POLECANE KSIĄŻKI