Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Krewetki z cukinia i kapustą pekinska

Składniki:

  • Duże krewetki Opakowanie ok 250 gr
  • Cukinia 1 szt duża
  • Kapusta pekinska 6 -10lisci
  • Sól i pieprz, oliwa, kolendra, sos sojowy
  • 1 cebula, 5 zabkow czosnku


Sposób przygotowania:

Podgrzac oliwe / podsmazyc skrojona cebule i czosnek, dodac cukinie i kapustę , smazyc ok 5 min, dodać krewetki, skropic sosem sojowym/ ok.2 lyzki, po czym smazyc  5-8 min delikatnie mieszając, aby warzywa były al dente, sos powstanie sam z wody z warzyw i sosu sojowego/odprawiać do smaku, podawać na goraco bądź zimno MaKo / przystawka konkurs

Podsumowanie

Szybka przystawka z krewetek

Zobacz także

POLECANE KSIĄŻKI