Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Bryan Adams przyjeżdża do Polski z własnym kucharzem!


19 lipca 2012 Newsfood redakcja
Artysta, który wystąpi w Poznaniu 26 lipca ma konkretne kulinarne wymagania.

Do Poznania przybędzie więc z własnym szefem kuchni. Organizatorzy koncertu mają zapewnić mu tylko odpowiednie zaplecze: pomieszczenie kuchenne musi zawierać 15 stołów, 2 zlewy kuchenne, 3 stojące lodówki, zamrażarkę otwieraną do góry, a także1 skrzynię z lodem, która pomieści około 200 kilogramów. Na miejscu mają czekać już odpowiednie składniki: świeży imbir, ananas, kiść czerwonych winogron, cytryny, limonki, miód organiczny, masło orzechowe organiczne, masło migdałowe organiczne, surowe migdały, orzechy włoskie, rodzynki, suszona żurawina, cytrynowe ciasto biszkoptowe, ciasto marmurkowe, cała gama owoców czy dwa litry soku żurawinowego. Do tego między innymi 5 butelek dobrej jakości czerwonego francuskiego wina i tyle samo butelek białego, a także 36 butelek piwa Corona lub Heineken. Wygląda na to, ze gwiazdor lubi słodycze…


POLECANE KSIĄŻKI