Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Chleb i masło na lotnisku.


1 marca 2012 Newsfood redakcja
Trend widoczny w innych krajach - by na lotniskach nie karmić fastfoodami, lecz zdrowym, zbilansowanym jedzeniem - nareszcie dotarł do Polski. Na poznańskim lotnisku "Ławica" otwarto "Bread&Butter"...

… którego koncept opiera się przede wszystkim na świeżych kanapkach na wysokiej jakosci chlebie, z prawdziwym masłem i ciekawymi składnikami. W ofercie kawiarnio – piekarni otwartej przez Empik sa też croissanty, quiche, sałatki, smoothies i desery. Wszystko to dopełnia świeżo parzona kawa. Rustykalny, lecz nowoczesny wystrój tez odbiega od plastikowego, lotniskowego standardu.  Czekamy na następne! Fot. strona autorów konceptu Brea&Butter 


POLECANE KSIĄŻKI