1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. Kuchnia

Chleb i masło na lotnisku.

Trend widoczny w innych krajach - by na lotniskach nie karmić fastfoodami, lecz zdrowym, zbilansowanym jedzeniem - nareszcie dotarł do Polski. Na poznańskim lotnisku "Ławica" otwarto "Bread&Butter"...|Trend widoczny w innych krajach - by na lotniskach nie karmić fastfoodami, lecz zdrowym, zbilansowanym jedzeniem - nareszcie dotarł do Polski. Na poznańskim lotnisku "Ławica" otwarto "Bread&Butter"...

... którego koncept opiera się przede wszystkim na świeżych kanapkach na wysokiej jakosci chlebie, z prawdziwym masłem i ciekawymi składnikami. W ofercie kawiarnio - piekarni otwartej przez Empik sa też croissanty, quiche, sałatki, smoothies i desery. Wszystko to dopełnia świeżo parzona kawa. Rustykalny, lecz nowoczesny wystrój tez odbiega od plastikowego, lotniskowego standardu.  Czekamy na następne! Fot. strona autorów konceptu Brea&Butter 

Share on Facebook Send on Messenger Share by email
Autopromocja
Autopromocja

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze