Chleb i masło na lotnisku.

Trend widoczny w innych krajach – by na lotniskach nie karmić fastfoodami, lecz zdrowym, zbilansowanym jedzeniem – nareszcie dotarł do Polski. Na poznańskim lotnisku „Ławica” otwarto „Bread&Butter”…|Trend widoczny w innych krajach – by na lotniskach nie karmić fastfoodami, lecz zdrowym, zbilansowanym jedzeniem – nareszcie dotarł do Polski. Na poznańskim lotnisku „Ławica” otwarto „Bread&Butter”…
… którego koncept opiera się przede wszystkim na świeżych kanapkach na wysokiej jakosci chlebie, z prawdziwym masłem i ciekawymi składnikami. W ofercie kawiarnio – piekarni otwartej przez Empik sa też croissanty, quiche, sałatki, smoothies i desery. Wszystko to dopełnia świeżo parzona kawa. Rustykalny, lecz nowoczesny wystrój tez odbiega od plastikowego, lotniskowego standardu.  Czekamy na następne! Fot. strona autorów konceptu Brea&Butter 

reklama