Do sprzedaży trafił najnowszy z serii przewodników po designie FUTU IDEAS. Piąty numer w całości poświęcony jest kulinariom.
Kulinarny ranking FUTU.PL FOOD & DRINK TOP 11, ekskluzywne wywiady z kucharzami: Gordonem Ramsay'em, Fredrikiem Anderssonem (szefem najciekawszej obecnie szwedzkiej restauracji Mistral), rozmowa z Nathanem Williamsem – założycielem nowego magazynu o jedzeniu Kinfolk, oraz fotografką jedzenia – Mariną Ekroos. Co poza tym? Trzy dania, które według Wojciecha Modesta Amaro, Karola Okrasy i Kurta Schellera powinny promować polską kuchnię za granicą, przepisy na pięć popisowych dań, które przygotowały dla nas autorki najpopularniejszych blogów kulinarnych, a do tego historia gwiazdek przewodnika Michelin, przegląd najciekawszych restauracji polskich i zagranicznych oraz dodatek specjalny: Home Bar. Magazyn dostępny jest w specjalnej cenie 5 pln.