Gotuj i pomagaj: zbieramy środki dla UNICEF-u!

Kucharze z warszawskiego hotelu Sheraton właczyli się w akcję dla UNICEF-u!
„Planujemy przeprowadzić 3 warsztaty – każdy dla 10 osób. Godziny: 10.00, 12.30 i 15.00 – mówi Agnieszka Róg Skrzyniarz ze Starwood Hotels. – Szefowie kuchni wraz z uczestnikami przygotują 2 dania, które później zapakujemy, aby było można dokonać degustacji w domu. Świetna zabawa jest gwarantowana – każdy będzie gotował w profesjonalnym kitlu i czapce, a szefowie kuchni będą do dyspozycji uczestników. Będzie można również zobaczyć jak wygląda prawdziwa hotelowa kuchnia.

reklama

Szefowie kuchni hotelu Sheraton w Warszawie zdradzą swoje sekrety kulinarne. Wspólnie z uczestnikami przygotują risotto ze szparagami oraz roladki z pęczaku z rakami w sosie grzybowym curry.

Dochód z warsztatów zostanie przekazany na projekty edukacyjne realizowane przez UNICEF w Nigerii i Kamerunie.

Koszt warsztatów to 150 PLN od osoby, a środki zasilą konto UNICEF-u.

SOBOTA, 18 MAJA, HOTEL SHERATON W WARSZAWIE, UL. PRUSA 2

Rezerwacja miejsc do 11 maja: agnieszka.rog-skrzyniarz@starwoodhotels.com