Jak jeść zdrowo i korzystać z intuicji?

Spotkanie, które odbędzie się we wtorek, 16 kwietnia o 19:00 – jest wstępem do tematu intuicji w odżywianiu. Zapraszamy wszystkich, którym zależy na dobrym życiu i zdrowiu, którzy chcą dobrze się odżywiać, jednak nie lubią narzucać swojemu organizmowi określonego rygoru diety. Czy masz wrażenie, że Twoje ciało codziennie daje Ci sygnały, ale nie wiesz, jak je dobrze odczytać? Na tym, oraz kolejnych spotkaniach będziemy budować świadomość i wiedzę, jak nauczyć się dostarczać organizmowi składników, których potrzebuje na danym etapie życia.|Spotkanie, które odbędzie się we wtorek, 16 kwietnia o 19:00 – jest wstępem do tematu intuicji w odżywianiu. Zapraszamy wszystkich, którym zależy na dobrym życiu i zdrowiu, którzy chcą dobrze się odżywiać, jednak nie lubią narzucać swojemu organizmowi określonego rygoru diety. Czy masz wrażenie, że Twoje ciało codziennie daje Ci sygnały, ale nie wiesz, jak je dobrze odczytać? Na tym, oraz kolejnych spotkaniach będziemy budować świadomość i wiedzę, jak nauczyć się dostarczać organizmowi składników, których potrzebuje na danym etapie życia.|Spotkanie, które odbędzie się we wtorek, 16 kwietnia o 19:00 – jest wstępem do tematu intuicji w odżywianiu. Zapraszamy wszystkich, którym zależy na dobrym życiu i zdrowiu, którzy chcą dobrze się odżywiać, jednak nie lubią narzucać swojemu organizmowi określonego rygoru diety. Czy masz wrażenie, że Twoje ciało codziennie daje Ci sygnały, ale nie wiesz, jak je dobrze odczytać? Na tym, oraz kolejnych spotkaniach będziemy budować świadomość i wiedzę, jak nauczyć się dostarczać organizmowi składników, których potrzebuje na danym etapie życia.
Podczas pierwszego spotkania podejmiemy tematy: – Dlaczego nie istnieje jedna dieta idealna? – Jakie są wspólne cechy diet tradycyjnych? – Jak kierować się intuicją w zdrowym żywieniu? – Jak zrozumieć zachcianki? – Żywność przetworzona vs intuicja – Jak produkty przetworzone wpływają na zdrowie? – Jak robić zakupy, aby jeść dobrze i zdrowo? Prowadząca: Ania Krasnodębska – absolwentka farmacji Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, połowa duetu Lekkie Obyczaje (www.lekkieobyczaje.blogspot.com). Leki zamieniła na jedzenie ratując zdrowie swoje i swojego otoczenia. Na co dzień gotuje dla siebie i innych, zdobywa wiedzę o żywieniu i przekazuje ją ludziom. Będzie to pierwsze z cyklu czterech spotkań poświęconych zdrowemu żywieniu w warszawskiej kawiarni Fawory.

reklama