Karp po wiejsku – specjalna kolacja

Sesst wiosna-lato 2013

W ramach Dni Karpia w Dolinie Baryczy będzie można wziąć udział w niecodziennej kolacji – specjalnie dla wielbicieli wigilijnego specjału.
„Karp po wiejsku” – to kolacja składająca się głównie z dań rybnych według przepisów pani domu. W menu m.in. karp smażony z cebulą, karp z grilla, sum smażony w panierce, zupa rybna, mus z karpia wędzonego (laureat I miejsca w konkursie kulinarnym „Mistrz Karpia” 2011 w kategorii „potrawa z karpia na zimno”). ORGANIZATOR: Gospodarstwo agroturystyczne „Głowaczówka” INFORMACJA: Janina Głowacz tel.: 71 / 383 41 36, e-mail: glowaczowka@op.pl Impreza zamknięta, wstęp po wykupieniu wejściówki 19 października 2012 (piątek) Rozpoczęcie godz. 19.00 Miejsce: Gospodarstwo agroturystyczne *Głowaczówka*, Ruda Sułowska

reklama