Kuchnia + poleca – co jeszcze w kwietniu?

Kiedy warto zasiąść przed ekranem z miską czegoś do przegryzania? |Kiedy warto zasiąść przed ekranem z miską czegoś do przegryzania?
sobotę 27 kwietnia o 22:00 kanał pokaże premierowy dokument „Kuchnia rodziny Bras”. Michel Bras, szef kuchni i właściciel restauracji, która zdobyła 3 gwiazdki Michelina, decyduje się oddać stery swojemu synowi Sébastienowi. Ojciec i syn są w kluczowym momencie kariery. Czy syn zdoła pokazać, że jest równie dobry jak słynny ojciec? Czy Michelowi Bras oddanie schedy przyjdzie z łatwością? We wtorek 30 kwietnia o 22:00 stacja zaprasza na „Między kasą a zapleczem 2”. Druga seria brytyjskiego serialu komediowego przedstawia perypetie zawodowe i miłosne pracowników „Valco”.  

reklama

DZIEŃ SPECJALNY:

Podczas Dnia Świętego Jerzego, patrona Anglii we wtorek 23 kwietnia kuchnia+ proponuje specjalny program, w którym udowadnia, że kuchnia angielska wcale nie jest niesmaczna i tłusta. 14:00 Rick Stein na dalekim wschodzie odc.2 Szef kuchni Rick Stein wyrusza w nową kulinarną podróż. Tym razem odwiedzi Daleki Wschód, aby przybliżyć widzom różnorodność kuchni azjatyckiej. 17:00 Nagi szef odc. 4 Każda seria programu była wielkim sukcesem, a książki z przepisami z programu długo okupowały pierwsze miejsca list bestsellerów w Wielkiej Brytanii. 21:30 15 Minut Jamiego odc. 27 Jamie Oliver w swoim programie pokazuje, jak przygotować smaczne i pełnowartościowe posiłki w 15 minut oraz przypomina – podstawa to świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sprytnych sztuczek. 22:00 Między kasą a zapleczem odc. 8 Brytyjski serial komediowy opowiada o perypetiach zawodowych i miłosnych pracowników fikcyjnego supermarketu w północno-zachodniej Anglii.