Kurs gotowania: kuchnia polska

Kurs gotowania w Pomorskiej Akademii Kulinarnej – kuchnia polska to szkolenie dla wszystkich, którzy chcą poznać podstawy kuchni polskiej. Przyjść może każdy, nawet największy laik – nikt nie wyjdzie od nas z poczuciem, że nie umie gotować.
|Kurs gotowania w Pomorskiej Akademii Kulinarnej – kuchnia polska to szkolenie dla wszystkich, którzy chcą poznać podstawy kuchni polskiej. Przyjść może każdy, nawet największy laik – nikt nie wyjdzie od nas z poczuciem, że nie umie gotować.

Szkolenie poprowadzi Krzysztof Szulborski – Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Mistrz Świata BBQ. Zgłoszenia i pytania należy kierować na adres: marketing@kucharze.pl Co jest zapewnione?: – wszystkie składniki niezbędne do przygotowania potraw – kuchnię szkoleniową wyposażoną w profesjonalny sprzęt – profesjonalną pomoc trenera – świetną atmosferę Co będzie przygotowywane? 1. Wywary do zup i zupy polskie: krupnik, kapuśniak, żurek 2. Rosół, bulion, technika sporządzania makaronu 3. Zraz staropolski 4. Zraz radziwiłłowski 5. Kapusta faszerowana (gołąbki) 6. Kotlet wieprzowy po staropolsku 7. Pierogi z kapustą, mięsem oraz ruskie 8. Szarlotka (pleśniak)

reklama

ul. Grunwaldzka 131A, 80-244 Gdansk