Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Rozwiązanie konkursu walentynkowego!


14 lutego 2013 Newsfood redakcja
Dziękujemy! Otrzymaliśmy zatrzęsienie przepisów, w których roiło się od truskawek, homarów, krewetek i szparagów…

Pierwsze miejsce, kolację walentynkową i pobyt w Hotelu Narvil otrzymuje pani Marta Dymek za przepis na “Przystawkę z pieczonych buraków z lawendowym musem z migdałów”. Garnek w kształcie serca Duka otrzyma pani Iwona Drwal za przepis na “Jabłko Adama Naczynie do fondue Duka otrzyma pan Tomasz Sienicki za przepis na „Mule ze szparagami, smażonymi opieńkami na bitej śmietanie z sokiem marchewkowym, podane z frytowanym papierem ryżowym„. Jury przyznało też wyróżnienia, których autorzy otrzymają książki kucharskie. Powędrują one do pani Małgorzaty Minty, Szymona Kubickiego i Karoliny Ponikowskiej. Gratulujemy! 


POLECANE KSIĄŻKI