1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. REKLAMA

Warsztaty a la Noma!

Books For Cooks i Latający Talerz zaprasza na kolejną edycję Warsztatów Kulinarnych z MŁODYMI, ZDOLNYMI, POLSKIMI KUCHARZAMI.

Jeden z uczestników książkę "NOMA" dostanie w prezencie. Przemo Klima - pracuje w KULTOWEJ restauracji Tamka 43 pod czujnym okiem Roberta Trzópka, a wcześniej z Adamem Chrząstowskim w krakowskiej Ankorze. Od 24 kwietnia będzie praktykował w NOMIE Rene Redzepiego :) Adaś Leszczyński - właśnie wygrał konkurs "Norge & Food Service Chefs Competition" i w wieku 22 lat został szefem kuchni w restauracji Soul Kitchen, wkrótce jedzie na staż z Geirem Skeie przewodniczącym konkursu Norge & Food i zwycięzcą Bocuse d Or 2009!!! Latający Talerz - klub kolacyjny i miejsce spotkań kulinarnych pasjonatów. Books For Cooks - pierwsza i jedyna księgarnia kulinarna w Polsce Program warsztatów NOMA: 1. Wół piżmowy z młodym czosnkiem, mlecznym kożuchem i skarmelizowanym czosnkiem. 2. Grasica z korzonkami, natką i trawą morską. 3. Borówka w naturalnym otoczeniu. 4. Rzodkiewki w doniczce. 5. Cebulowa rodzina. 6. Czipsy ziemniaczane z anyżem i czekoladą Lista dań zaprojektowana jest tak by zaprezentować wybrane techniki kulinarne - klasyczne i nowoczesne połączenia smakowe. Menu zawsze stanowi punkt wyjścia i jest podstawą twórczej interpretacji. Może ono ulec delikatnym zmianom w zależności od dostępności najwyższej jakości składników. Składka: 199 zł/osoby, 12 miejsc. Termin imprezy: Sobota 12 maja, godz. 18:00 Informacje i rezerwacje: Krzyś Kwapiński - krzys@latajacytalerz.pl, tel.: 601 211 669

Share on Facebook Send on Messenger Share by email
Autopromocja
Autopromocja

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze