Warsztaty z wegeburgerów!

Kasza, ryż, pestki, nasiona, różne mąki, ziarna, świeże warzywa i zioła to podstawowe składniki kuchni wegańskiej. Na warsztatach uczestnicy nauczą się, jak najlepiej je wykorzystywać, oraz jak zmienić je w idealne wegańskie burgery.
Podczas warsztatów uczestnicy dowiedzą się: – z czego można przygotować wegańskie burgery? z czego przygotować je najlepiej? – jakich przypraw użyć do jarskich kotletów? czy istnieją specjalne przyprawy kuchni wegańskiej? – czym zastąpić nabiał w sosach? jak najlepiej zastąpić jajka? jakiego tłuszczu używać? Warsztaty odbędą się w sobotę 29 czerwca o godzinie 11:00 w salonie Miele przy ulicy Gotarda 9 w Warszawie. Koszt warsztatu to 180 zł. Zapisać można się pod adresem eventy@miele.com.pl, szczegółowe informacje na stronie Miele: http://miele-alacarte.pl/index.php?mnu=21&app=event&action=display&view=event&iid=1

reklama