Wiosna na stołach restauracji Fusion

Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw oficjalnie celebruje nadejście wiosny wprowadzeniem nowego menu wiosennego opartego na synergii produktów. Menu SuperFoods nie tylko gwarantuje najwyższe wartości odżywcze, lecz przede wszystkim ma korzystny wpływ na zdrowie, jest lekkie i orzeźwiające.
Przez miesiąc, codziennie, goście restauracji będą mogli skosztować pobudzających potraw z menu a dzięki filozofii SuperFoods oraz synergii produktów pozytywnie wpłynąć na swoje zdrowie, dodać sobie energii i poprawić samopoczucie. Potrawy z menu zostały tak skomponowane, aby dzięki połączeniu pewnych składników uzyskać jak najkorzystniejszy efekt dla ciała i ducha. Szef kuchni, Janusz Korzyński, swoim gościom zaproponuje między innymi: 

reklama

  • Roladkę z królika i szpinaku, prażone nasiona, kruche sałaty, koper włoski, vinaigrette z zielonego jabłka – 37 PLN
  • Dzikiego łososia zapiekanego w orzeszkach pini, młode sałaty, grillowana cebula, awokado pomidorki koktajlowe, oliwa z nutą pomarańczy – 41 PLN
  • Pieczonego buraka z serem kozimi, awokado, gorzką czekoladą, prażonymi pestkami dyni, sosem z mango, miodu i cynamonu – 32 PLN
  • Krewetki królewskie, Quinoa z brokułami, czerwoną cebulą, limonką, dressing z czosnku i imbiru – 48 PLN
  • Sałatkę owocową z granatem i zielonym jabłkiem – 24 PLN

Restauracja Fusion oferuje kreatywne, unikalne kompozycje stworzone z najwyższej jakości świeżych produktów, które są niezapomnianym przeżyciem kulinarnym. Restauracja znajduje się na parterze hotelowego lobby, z bezpośrednim wejściem od ulicy. Otwarta kuchnia umożliwia obserwację procesu przygotowywania potraw. Specjalnością restauracji są dania fusion łączące ze sobą smaki Wschodu i Zachodu.