Olga Bończyk: gotuję z pasją i uwielbieniem

Dziś Menu Zwierciadła komponuje Olga Bończyk – aktorka teatralna i filmowa, uznanie szerszej publiczności zdobyła dzięki roli doktor Edyty w popularnym serialu TVP2 „Na dobre i na złe”. Na stałe współpracuje z teatrami warszawskimi. Zauważona została także jej pasja kulinarna – z powodzeniem prowadziła w TVP 2 progrma „Smaczne Go!”, w którym udowodniła, że można ugotować smaczne danie w zaledwie kilka minut.|Dziś Menu Zwierciadła komponuje Olga Bończyk – aktorka teatralna i filmowa, uznanie szerszej publiczności zdobyła dzięki roli doktor Edyty w popularnym serialu TVP2 „Na dobre i na złe”. Na stałe współpracuje z teatrami warszawskimi. Zauważona została także jej pasja kulinarna – z powodzeniem prowadziła w TVP 2 progrma „Smaczne Go!”, w którym udowodniła, że można ugotować smaczne danie w zaledwie kilka minut.
Jedzenie to jedna z prawdziwych przyjemności w życiu. Smak ulubiony: ryż z jabłkami z cynamonem i goździkami (na ciepło!). Nie jem egzotycznego robactwa – np. larw. Uwielbiam warzywa i owoce, zwłaszcza latem, gdy wybór jest nieograniczony. Gotuję z pasją i uwielbieniem. Zjadłabym zawsze zupę koperkową mojej mamy.   (zdj. strona www.olgabonczyk.art.pl )

reklama