Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Roślinożerna Rokicka: zupa kalafiorowo-pistacjowa z lekkim pesto z bazylii i oregano


Trudno byłoby mi się zdecydować, które z tak wielu dań jest moim ulubionym. Wiem jedno w pierwszej dziesiątce znalazło by się na pewno multum zup. Zupa krem zawsze sycąca, smaczna podawana na zimno jak i na ciepło, każdy ma swoją ulubiona. Moją ostatnio stała się zupa kalafiorowa.

Bulion warzywny przygotuj dzień wcześniej. Niech będzie łagodny i jasny; zrezygnuj z grzybów i czerwonego wina. Nie zapomnij o lubczyku! Pesto niech będzie lekkie i bazyliowe. Pięknie wkomponuje się smakowo i barwnie w jasną zupę. Po całej kolekcji pesto z przeróżnej zieleniny, dobrze powrócić do tradycyjnego smaku bazylii w oliwie z oliwek. Co jak co, ale tan smak, przypominający zapachy i słońce Italii , jest zdecydowanie moim ukochanym. 4 Chrupkie pistacje, najlepsze orzechy, idealnie smakują ze słodkawą zupą z kalafiora i kolorystycznie cudnie ozdabiają całe danie.


Zobacz także

POLECANE KSIĄŻKI