Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Kurczak w occie balsamicznym

123rf.com
20 kwietnia 2016 in Przepisy by redakcja
Ocet stosowany z umiarem nie tylko podkreśla smak potraw, ale także zwiększa ich walory zdrowotne – pobudza procesy trawienne, odtruwa i odkwasza organizm. 

Każdy rodzaj octu ma swoje właściwości i smak, który pasuje do odpowiedniego rodzaju żywności. Przedstawiamy przepis na smakowite piersi z kurczaka z dodatkiem octu balsamicznego.


Jak utrzymać wakacyjny nastrój przez całe lato?

Okres urlopowy zaczął się na dobre, choć niestety, rzadko spędzamy całe wakacje na wyjeździe. Przez większą część lata chodzimy do pracy próbując poczuć wakacyjny klimat ...

Recepta na lęk? „Pokochaj swoje serce”

„Życie jest zaskakująco proste, gdy przestajemy je komplikować.” mówi Dagmara Skalska w swojej najnowszej książce „Pokochaj swoje serce” i przedstawia sposób na pokonanie lęku.
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI