1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. Kuchnia
  4. >
  5. Mule ze szparagami, smażonymi opieńkami na bitej smietanie z sokiem marchewkowym, podane z frytowanym papierem ryżowym

Mule ze szparagami, smażonymi opieńkami na bitej smietanie z sokiem marchewkowym, podane z frytowanym papierem ryżowym

Sposób przygotowania
- mule ugotowac w niewielkiej ilości warzywnego buliony z dodatkiem czosnku, - główki szparagów usmażyc na maśle, - opieńki usmażyć na maśle, - śmietanę 30% ubic wraz ze szczyptą cukru, soli i soku z cytryny, dodać wyciścinięty sok z marchwi - usmażyc na głębokim tłuszczu papier ryżowy. Ułożyć.

Share on Facebook Send on Messenger Share by email
Autopromocja
Autopromocja

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze