Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Bogdan Biały
23 listopada 2010 in Przepisy by Dorota i Bogdan Biały

Mus jabłkowy ze śmietanką

Składniki na 4 porcje: 500 g jabłek plus jabłko do dekoracji, 3–4 łyżki cukru pudru, 284 ml kremówki, 2 białka jajek. Czas przygotowania: 25 min

Jabłka obrać i pokroić na kawałki. Zalać 3 łyżkami wody, dodać cukier i dusić na wolnym ogniu, aż będą zupełnie miękkie. Ubić kremówkę oraz osobno, na sztywno, białka jajek. Delikatnie wymieszać wszystkie składniki. Mus podawać w szklankach udekorowany plastrami nieobranego jabłka posypanymi cukrem pudrem.


Uwaga konkurs! Przywróć młody wygląd na dłużej – wygraj zabieg preparatem Facetem w klinice Estetica Nova!

Atrakcyjna, młodo wyglądająca twarz to pragnienie większości z nas. Szeroki wybór oferty zabiegów anti-aging sprawia, że coraz więcej kobiet korzysta z możliwości niechirurgicznego poprawienia urody, ...

Konkurs z okazji Dnia Matki: Ministerstwo Dobrego Mydła

Każdego dnia, kiedy otwieramy naszą małą pracownię, myślimy nie tylko o tym, co danego dnia mamy do zrobienia, ale i o produktach, które jeszcze nie ...
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI