1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. Kuchnia

Pomidorki koktajlowe z kozim serem i czarnuszką

(12 porcji) 2 łyżki czarnuszki 12 pomidorków sherry 240 g sera koziego Natka pietruszki Bazylia Wykałaczki 12 szklanek do koniaku

Pomidorki dokładnie myjemy i przekrajamy ostrym nożem na pół. Ser dzielimy na dwanaście porcji i posypujemy czarnuszką. Na wykałaczkę delikatnie nabijamy składniki tzn. pomidora i ser. Na dno szklanek kładziemy natkę pietruszki, bazylię i wkładamy uprzednio przygotowane koreczki. To bardzo apetyczny sposób podawania przystawek, który daje dużo pole do popisu.

Share on Facebook Send on Messenger Share by email
Autopromocja
Autopromocja

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze