Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Bogdan Biały
27 maja 2011 in Przepisy by Dorota i Bogdan Biały

Pstrąg z marchewkowym tagiatelle

Składniki na 4 porcje: 4 filety pstrąga; 2 czerwone papryki; 4 średnie marchewki; 2 łyżki masła; 1/2 łyżeczki soli ; 1/2 łyżeczki czerwonego pieprzu; łyżka oliwy.

Sposób przyrządzenia: Rozgrzać piekarnik do temperatury 180 stopni.

W tym czasie pstrąga oprószyć solą i czerwonym pieprzem. Paprykę pokroić w paseczki. Za pomocą noża szczelinowego do warzyw przygotować tagiatelle z marchewki.

Rybę włożyć do żaroodpornego naczynia, posmarowanego masłem, obłożyć warzywami, skropić oliwą i piec około 20 minut.

Lubisz gotować, jeść i smakować? – Więcej o gotowaniu znajdziesz na blogu Food&Wood!


Jak utrzymać wakacyjny nastrój przez całe lato?

Okres urlopowy zaczął się na dobre, choć niestety, rzadko spędzamy całe wakacje na wyjeździe. Przez większą część lata chodzimy do pracy próbując poczuć wakacyjny klimat ...

Recepta na lęk? „Pokochaj swoje serce”

„Życie jest zaskakująco proste, gdy przestajemy je komplikować.” mówi Dagmara Skalska w swojej najnowszej książce „Pokochaj swoje serce” i przedstawia sposób na pokonanie lęku.
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI