Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Bogdan Biały
27 maja 2011 in Przepisy by Dorota i Bogdan Biały

Pstrąg z marchewkowym tagiatelle

Składniki na 4 porcje: 4 filety pstrąga; 2 czerwone papryki; 4 średnie marchewki; 2 łyżki masła; 1/2 łyżeczki soli ; 1/2 łyżeczki czerwonego pieprzu; łyżka oliwy.

Sposób przyrządzenia: Rozgrzać piekarnik do temperatury 180 stopni.

W tym czasie pstrąga oprószyć solą i czerwonym pieprzem. Paprykę pokroić w paseczki. Za pomocą noża szczelinowego do warzyw przygotować tagiatelle z marchewki.

Rybę włożyć do żaroodpornego naczynia, posmarowanego masłem, obłożyć warzywami, skropić oliwą i piec około 20 minut.

Lubisz gotować, jeść i smakować? – Więcej o gotowaniu znajdziesz na blogu Food&Wood!


Uwaga konkurs! Przywróć młody wygląd na dłużej – wygraj zabieg preparatem Facetem w klinice Estetica Nova!

Atrakcyjna, młodo wyglądająca twarz to pragnienie większości z nas. Szeroki wybór oferty zabiegów anti-aging sprawia, że coraz więcej kobiet korzysta z możliwości niechirurgicznego poprawienia urody, ...

Konkurs z okazji Dnia Matki: Ministerstwo Dobrego Mydła

Każdego dnia, kiedy otwieramy naszą małą pracownię, myślimy nie tylko o tym, co danego dnia mamy do zrobienia, ale i o produktach, które jeszcze nie ...

KONKURS Quiosque „Podziękuj Mamie”

Maj to jeden z najpiękniejszych miesięcy w roku. Wszystko wokół budzi się do życia i rozkwita. W tym czasie jest także wyjątkowe święto - ...
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI