1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. REKLAMA
  4. >
  5. Rozmarynowe kartofelki

Rozmarynowe kartofelki

Składniki
  • masło klarowane 1 łyżka
  • pieprz
  • sól
  • rozmaryn gałązka
  • ugotowane ziemniaki 500 g
Sposób przygotowania
  1. Rozgrzać Tepan.
  2. Ziemniaki pokroić w plastry. Z gałązki rozmarynu zerwać część igieł i posiekać je.
  3. Na rozgrzaną płytę wyłożyć klarowane masło, kiedy się stopi położyć na nim ziemniaki i posiekany rozmaryn. Gdy ziemniaki będą z jednej strony przypieczone przewrócić je na drugą stronę. Doprawić solą i pieprzem.Poziom mocy: 9-11. Czas pieczenia: 10 minut.  Więcej takich przepisów na  
|
  1. Rozgrzać Tepan.
  2. Ziemniaki pokroić w plastry. Z gałązki rozmarynu zerwać część igieł i posiekać je.
  3. Na rozgrzaną płytę wyłożyć klarowane masło, kiedy się stopi położyć na nim ziemniaki i posiekany rozmaryn. Gdy ziemniaki będą z jednej strony przypieczone przewrócić je na drugą stronę. Doprawić solą i pieprzem.Poziom mocy: 9-11. Czas pieczenia: 10 minut.  Więcej takich przepisów na  

Share on Facebook Send on Messenger Share by email
Autopromocja
Autopromocja

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze