Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Bogdan Biały
10 czerwca 2011 in Przepisy by Dorota i Bogdan Biały

Rzodkiewki z dzieciństwa

Składniki na 4 porcje: 2 pęczki rzodkiewek, 2 łyżki masła, 1/2 łyżeczki bardzo drobnej soli. Czas przygotowania: 5 minut

Rzodkiewki umyć, osuszyć i odkroić listki. Można zostawić 1–2 cm zielonych łodyżek, by było za co chwycić rzodkiewki.

Każdą do połowy posmarować masłem i zanurzyć w niewielkiej ilości drobnej soli (uwaga, nie należy przesadzać z solą).

Wyłożyć na talerzyk lub do miseczki. Podjadać jako przekąskę.

Lubisz gotować, jeść i smakować? – Więcej o gotowaniu znajdziesz na blogu Food&Wood!


Jak utrzymać wakacyjny nastrój przez całe lato?

Okres urlopowy zaczął się na dobre, choć niestety, rzadko spędzamy całe wakacje na wyjeździe. Przez większą część lata chodzimy do pracy próbując poczuć wakacyjny klimat ...

Recepta na lęk? „Pokochaj swoje serce”

„Życie jest zaskakująco proste, gdy przestajemy je komplikować.” mówi Dagmara Skalska w swojej najnowszej książce „Pokochaj swoje serce” i przedstawia sposób na pokonanie lęku.
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI