Psychologia 3 oznaki, że masz wyższą inteligencję emocjonalną niż inni ludzie. Te cechy świadczą o twojej empatii
Psychologia Chcesz wsłuchać się w swoją intuicję? Najpierw zatrzymaj się na chwilę i wycisz umysł. Felieton Matyldy Gerber
Spotkania Céline Dion olśniewa na okładce francuskiego „Vogue'a”. Gwiazda opowiedziała o swojej walce z zespołem sztywnego człowieka
Muzyka „Kiedy opowiemy naszą najsmutniejszą historię, możemy się od niej uwolnić”. Nowy album Taylor Swift bije rekordy na Spotify
Kultura 9 nowych polskich produkcji trafi na Netflixa jeszcze w tym roku. Platforma zdradziła szczegóły
Uroda Minimalistyczne fryzury prosto z wybiegu. Wygodne uczesania na wiosnę, których wykonanie zajmie ci kilka minut
REKLAMA Ulubiona marka pielęgnacyjna Francuzek stworzyła produkty do pielęgnacji włosów. Linia NUXE Hair Prodigieux® daje efekty jak po wyjściu z salonu fryzjerskiego
WIDEO „Uwolnić się od alkoholu. Rozmowy z Robertem Rutkowskim”. Jak alkohol niszczy człowieka i paraliżuje służbę zdrowia?
WIDEO „W strefie komfortu”. Histeryczka brzmi dumnie, czyli jak przejrzeć się w dawnej sztuce jak w lustrze. Rozmowa z Sonią Kiszą
Podcasty Podcast „Bądź dla siebie ważna”, odc. 4: Kobieta w pracy. Jak uwzględnić swoje potrzeby? Z psycholożką dr Joanną Heidtman rozmawia Karolina Morelowska-Siluk
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: uzależnienia”. Kiedy praca staje się nałogiem. O pracoholizmie rozmawiamy z dr Jackiem Bucznym
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: dorosły w spektrum”. Odc. 2: Autyzm to sposób przeżywania świata. Rozmowa z Ewą Furgał, prezeską Fundacji Dziewczyny w Spektrum
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: dorosły w spektrum”. Odc. 4: Autyzm to nie moda. Rozmowa z Natalią Fiedorczuk
Zwierciadlo.pl > Kuchnia > Sałata z kopru włoskiego i łososia Kuchnia Sałata z kopru włoskiego i łososia 11 września 2012 Składnikiogórek sałatkowy 1 sztuka (mała)cytryny 2 sztuki sól, pieprz cukier szczypta oliwa z oliwek 4 łyżki koper włoski (około 500 g) 4 bulwy wędzony łosoś 125 g (grube plastry) żurawina suszona 80 g Sposób przygotowania Ogórka myjemy, obieramy i kroimy na pół. Wycinamy pestki i kroimy w małą kostkę. Cytrynę parzymy w gorącej wodzie i ścieramy skórkę z połówki. Sok wyciskamy i przyprawiamy solą, pieprzem i szczyptą cukru. Dodajemy oliwę z oliwek i energicznie mieszamy, a następnie dodajemy skórkę cytrynową oraz kawałki ogórka. Bulwy kopru włoskiego myjemy i cienko kroimy. Łososia kroimy na małe kawałki. Koper łączymy z łososiem, żurawinami oraz przygotowanym dressingiem. Natkę z kopru siekamy i posypujemy sałatę. Autopromocja Autopromocja ZAMÓW WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE Reklama
Kristóf Szabó, gwiazda baletu: „Cukrzyca – choć wszystko się zmienia, nie trzeba z niczego rezygnować”
Nowe smaki na Wigilię. Sałatka ziemniaczano-śledziowa z suszonymi śliwkami i orzechami krakowskiej Ambasady Śledzia
Prosto, ale finezyjnie. 2 przepisy z książki „Nowe Rozkoszne. Polskie przepisy, które ekscytują” Michała Korkosza
Prostota włoskiej kuchni z brazylijską egzotyką i meksykańskim bogactwem smaku – przepisy Ixty Belfrage