Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój

Bogdan Biały
15 lipca 2011 in Przepisy by Dorota i Bogdan Biały

Truskawki z miętówką

Składniki na 4 porcje: 300 g truskawek, 120 ml wódki, łyżka cukru trzcinowego, 5 gałązek mięty. Czas przygotowania: 10 minut

Miętę drobno posiekać, zmieszać z wódką i cukrem. Truskawki umyć, usunąć szypułki, osączyć i pokroić na kawałki.
Włożyć do pucharków lub szklanek, polać przygotowaną wcześniej miętówką. Podawać dorosłym jako deser.

Lubisz gotować, jeść i smakować? – Więcej o gotowaniu znajdziesz na blogu Food&Wood!


Warsztaty Wojciecha Eichelbergera w wersji online

Nie wstydź się wizyty u urologa! Działaj!

Patrząc na wydłużające się kolejki do lekarzy – szczególnie specjalistów – oraz czytając raporty o wydatkach ponoszonych na leki, można dojść do wniosku, że Polacy ...
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI