Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Bogdan Biały
15 lipca 2011 in Przepisy by Dorota i Bogdan Biały

Truskawki z miętówką

Składniki na 4 porcje: 300 g truskawek, 120 ml wódki, łyżka cukru trzcinowego, 5 gałązek mięty. Czas przygotowania: 10 minut

Miętę drobno posiekać, zmieszać z wódką i cukrem. Truskawki umyć, usunąć szypułki, osączyć i pokroić na kawałki.
Włożyć do pucharków lub szklanek, polać przygotowaną wcześniej miętówką. Podawać dorosłym jako deser.

Lubisz gotować, jeść i smakować? – Więcej o gotowaniu znajdziesz na blogu Food&Wood!


Jak utrzymać wakacyjny nastrój przez całe lato?

Okres urlopowy zaczął się na dobre, choć niestety, rzadko spędzamy całe wakacje na wyjeździe. Przez większą część lata chodzimy do pracy próbując poczuć wakacyjny klimat ...

Recepta na lęk? „Pokochaj swoje serce”

„Życie jest zaskakująco proste, gdy przestajemy je komplikować.” mówi Dagmara Skalska w swojej najnowszej książce „Pokochaj swoje serce” i przedstawia sposób na pokonanie lęku.
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI