1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. Zdrowie

Jaja faszerowane z  grzybami

Cebulę obieramy i  kroimy w bardzo drobną kostkę. Pieczarki czyścimy, siekamy bardzo drobno i  przesmażamy razem z  cebulą na patelni z  rozgrzanym masłem. Ugotowane jaja kroimy wzdłuż i  wyjmujemy żółtka, które łączymy z  majonezem, pieczarkami i  cebulą oraz posiekanym szczypiorkiem. Całość doprawiamy solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Nadziewamy białka tak przygotowanym farszem.

Składniki
Na 4 porcje:

3 jaja ugotowane na twardo 150 g pieczarek 1 cebula 1 drobno posiekany pęczek szczypiorku 1 łyżka majonezu sos sojowy do smaku

 

Share on Facebook Send on Messenger Share by email
Autopromocja
Autopromocja

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze