Psychologia Jak nie dać się pośpiechowi, a jednocześnie korzystać z życia? Podpowiada Katarzyna Miller
Psychologia Współczesny przymus, by wychodzić ze strefy komfortu, nas unieszczęśliwia. Nie musisz tego robić, by osiągnąć sukces – przekonuje Kristen Butler
Psychologia Cisza jest w nas cały czas, musimy tylko ją odnaleźć, a ona może nas ocalić – przekonuje filozof Erling Kagge
Spotkania „Nie odpuszczę” – zapewnia Monika Horna-Cieślak, adwokatka i aktywistka na rzecz dzieci, od niedawna Rzeczniczka Praw Dziecka
Kultura Yórgos Lánthimos i Emma Stone nie dają nam odpocząć. Właśnie ukazał się zwiastun ich nowego filmu. Premiera jeszcze w tym roku
Moda Modne kostiumy kąpielowe dla dojrzałych kobiet. Te stylowe stroje i bikini będziecie chciały nosić nie tylko na plażę
Moda Szafa kapsułowa na wiosnę. Jak skompletować garderobę, która rozwiąże problem „nie mam się w co ubrać”?
Uroda Zjawisko „skin burnout” – jak pomóc zmęczonej skórze? Wiosenne nowości, dzięki którym cera odzyska blask
Styl Życia 5 napojów, które codziennie spożywają ludzie żyjący najdłużej na świecie. Jeśli chcesz dożyć setki – musisz je znać
Styl Życia Sernik bez sera? Weganie mają na to swoje sposoby – przekonuje Alicja Rokicka, autorka bloga WeganNerd
WIDEO Dawid Ogrodnik o „Rojst Millenium”: „To była moja pierwsza produkcja, w której nie widziałem ani jednego ujęcia. Chciałem jak najszybciej zejść z planu”
Podcasty Podcast „Bądź dla siebie ważna”, odc. 4: Kobieta w pracy. Jak uwzględnić swoje potrzeby? Z psycholożką dr Joanną Heidtman rozmawia Karolina Morelowska-Siluk
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: uzależnienia”. Kiedy praca staje się nałogiem. O pracoholizmie rozmawiamy z dr Jackiem Bucznym
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: dorosły w spektrum”. Odc. 2: Autyzm to sposób przeżywania świata. Rozmowa z Ewą Furgał, prezeską Fundacji Dziewczyny w Spektrum
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: dorosły w spektrum”. Odc. 4: Autyzm to nie moda. Rozmowa z Natalią Fiedorczuk
Zwierciadlo.pl > Kuchnia Kuchnia „Gotuj krok po kroku”. Przepis na miodownik Monika Stachura 26 listopada 2014 Zobacz galerię 5 Zdjęć Przygotowanie 1. Miód podgrzać na małym ogniu. 250 ml wody zagotować i dodawać do miodu wraz z cukrem, cały czas mieszając. Dołożyć przyprawę do piernika i margarynę. Ostudzić i wsypać orzechy. Autopromocja Autopromocja ZAMÓW WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE Reklama
Kristóf Szabó, gwiazda baletu: „Cukrzyca – choć wszystko się zmienia, nie trzeba z niczego rezygnować”
Ile jajek można jeść – dziennie i tygodniowo? Pytamy naczelnego jajologa kraju prof. Tadeusza Trziszkę
Nowe smaki na Wigilię. Sałatka ziemniaczano-śledziowa z suszonymi śliwkami i orzechami krakowskiej Ambasady Śledzia
Prosto, ale finezyjnie. 2 przepisy z książki „Nowe Rozkoszne. Polskie przepisy, które ekscytują” Michała Korkosza
Prostota włoskiej kuchni z brazylijską egzotyką i meksykańskim bogactwem smaku – przepisy Ixty Belfrage