1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. REKLAMA
  4. >
  5. Sznycel cielęcy alla Romana

Sznycel cielęcy alla Romana

Składniki
  • sznycle cielęce 8 małych sztuk
  • szynka parmeńska 8 plastrów
  • szałwia liście 8 sztuk
  • patyki do szaszłyków
  • oliwa z oliwek łyżka stołowa
Sposób przygotowania
  1. Sznycle rozwałkować przez folię przy pomocy drewnianego wałka na cienkie kawałki. Każdy kawałek obłożyć liściem szałwi i plastrem szynki i spiąć patyczkiem.
  2. Na Tepanie rozgrzać oliwę z oliwek i smażyć sznycle.
Poziom mocy: 8-10 Czas smażenia: 5-7 minut Więcej przepisów na

Share on Facebook Send on Messenger Share by email
Autopromocja
Autopromocja

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze