Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Sznycel cielęcy alla Romana

Składniki:

  • sznycle cielęce 8 małych sztuk
  • szynka parmeńska 8 plastrów
  • szałwia liście 8 sztuk
  • patyki do szaszłyków
  • oliwa z oliwek łyżka stołowa

26 grudnia 2012 Przepisy redakcja

Sposób przygotowania:

  1. Sznycle rozwałkować przez folię przy pomocy drewnianego wałka na cienkie kawałki. Każdy kawałek obłożyć liściem szałwi i plastrem szynki i spiąć patyczkiem.
  2. Na Tepanie rozgrzać oliwę z oliwek i smażyć sznycle.
Poziom mocy: 8-10 Czas smażenia: 5-7 minut Więcej przepisów na www.miele-alacarte.pl

Zobacz także

POLECANE KSIĄŻKI