Psychologia Styl Życia Seks Parenting Moda i uroda Zdrowie Przepisy Kultura Rozwój Księgarnia Sklep Cyfrowy

Kanapki z pasta z awokado i groszku

Bogdan Biały
2 września 2010 in Przepisy by Dorota i Bogdan Biały
Składniki na 4 porcje: opakowanie pumpernikla, 200 g zielonego groszku, 2–3 awokado, sok z 1/2 cytryny, 1–2 łyżki oliwy, sól, pieprz. Czas przygotowania: 10 min

Foremką do ciastek wyciąć z pumpernikla dowolne kształty: kwiatek, kółko, gwiazdki itd. Wrzucić opłukany groszek do naczynia do parowania, parować 4–5 min. Obrać awokado. Włożyć do miski pokrojone w kawałki awokado, groszek, wlać sok z cytryny, oliwę, dodać świeżo mielony pieprz i sól. Zmiksować, zapakować do pudełka. Do śniadaniówki włożyć łyżeczkę do nakładania pasty i kanapki wycięte z pumpernikla. Nakładać na nie pastę, podawać jako przekąskę podczas postoju.


Uwaga konkurs! Przywróć młody wygląd na dłużej – wygraj zabieg preparatem Facetem w klinice Estetica Nova!

Atrakcyjna, młodo wyglądająca twarz to pragnienie większości z nas. Szeroki wybór oferty zabiegów anti-aging sprawia, że coraz więcej kobiet korzysta z możliwości niechirurgicznego poprawienia urody, ...

Konkurs z okazji Dnia Matki: Ministerstwo Dobrego Mydła

Każdego dnia, kiedy otwieramy naszą małą pracownię, myślimy nie tylko o tym, co danego dnia mamy do zrobienia, ale i o produktach, które jeszcze nie ...
zamknij [x]

POLECANE KSIĄŻKI