Psychologia Gdy kredyt hipoteczny jest dla nas psychicznym obciążeniem. Rozmowa z terapeutą Mateuszem Ostrowskim
Psychologia Od domu rodzinnego warto się czasem odciąć. Co może dać nastolatkowi pobyt w poprawczaku?
Spotkania Cannes oszalało na jej punkcie. Charbli Dean, aktorka grająca w „W trójkącie”, zmarła niedługo po premierze filmu
Kuchnia Śledzik i przyjaciele. „Przede wszystkim liczą się ludzie” – mówi Ewa Moisan, współwłaścicielka Między Nami, kultowej restauracji w Warszawie
WIDEO Tajemnicze morderstwo w cieniu Kasprowego. Co mają z tym wspólnego Witkacy i Lenin? Odpowiada reżyser „Niebezpiecznych dżentelmenów”
WIDEO „Przesilenie” w Muzeum Narodowym w Warszawie – rozmowa z kuratorami wystawy, Agnieszką Bagińską i Wojciechem Głowackim
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: schizofrenia”. Odc. 3: To ludzka rzecz zwariować. Rozmowa z Pauliną, edukatorką Fundacji eFkropka
Podcasty Podcast „Przerwa na kawę z Kasią Miller”, sezon 2, odc. 4: Z urodzenia czy z wyboru – co stanowi o tym, że jesteśmy rodziną?
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: schizofrenia”. Odc. 2: O zdrowieniu, terapii, edukacji – rozmowa z psychiatrką Joanną Krzyżanowską-Zbucką
Kuchnia Smak w stanie lotnym – o gotowaniu na parze rozmawiamy z kucharzem Piotrem Kucharskim Izabela Nowakowska-Teofilak
Styl Życia Sztuka serwowania – poznaj najnowsze trendy w food platingu od topowych chefów Restaurant Week redakcja
Kuchnia Od głowy do ogona – odwiedzamy restaurację Tuna specjalizującą się w daniach z ryb Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Jedno naczynie, szybko i łatwo. Przepisy z nowej książki Jamiego Olivera „Jedno. Łatwe jednogarkowe cuda”
REKLAMA Suszone przekąski w biurze, czyli jak zachować zdrowie, spędzając cały dzień przed komputerem
Kuchnia To, co jest zdrowe dla nas, służy również naszej planecie – mówi kucharka Anna Jones Izabela Nowakowska-Teofilak