Relacje „Czy to we mnie tkwi problem?” 7 sygnałów, które mogą świadczyć o tym, że to ty jesteś toksyczną osobą w związku
Relacje Czy mówienie wszystkiego wprost służy dobrej relacji? Psycholog odkrywa prawdę o komunikacji w związkach
Psychologia Ten 1-minutowy rytuał może zapewnić ci upragniony sukces. Wykonuj go codziennie, a zobaczysz efekty
Spotkania Kiedyś zagrał Zuckerberga, teraz nie rozumie jego postępowania. Jesse Eisenberg skrytykował Big Techy
Filmy „Każdy z nas ma w sobie coś z małpy”. Rozmowa z Michaelem Graceyem, reżyserem filmu „Better Man. Niesamowity Robbie Williams”
Kultura „Niezwykłe rzeczy dzieją się zwykłym ludziom”. Z Robbiem Williamsem i Michaelem Graceyem rozmawiamy tuż przed premierą biograficznego filmu „Better Man. Niesamowity Robbie Williams”
Filmy „Pomysł na ten film był równie oryginalny, co ryzykowny. Ale to ryzyko się opłaciło”. Recenzja filmu „Better Man. Niesamowity Robbie Williams”
Moda Kontrowersyjny kapelusz Melanii, Ivanka Trump w sukni Audrey Hepburn. Przegląd stylizacji z dnia zaprzysiężenia prezydenta USA
Moda Dolce & Gabbana świętuje swoje 40-lecie wielką wystawą. Ponad 200 inspirowanych kulturą Włoch kreacji można już zobaczyć na wystawie w Paryżu
Pielęgnacja Zastrzyk energii dla zmęczonej skóry. Dlaczego witamina C jest niezastąpiona w zimowej pielęgnacji?
Włosy 7 najmodniejszych grzywek na 2025 rok. Styliści wskazują trendy, które już niebawem opanują salony fryzjerskie
WIDEO „Czy to ten dzień cyklu?”. Marta Niedźwiecka i WdoWa o podwójnych standardach w pracy | „zaTASKowani”, odc. 15
WIDEO „Proces flaczenia w domu może trwać tylko chwilę”. Jakimi kochankami są zapracowani Polacy? | „zaTASKowani”, odc. 15
WIDEO „Płaczę, jak tęsknię za młodą”. Piotr Stramowski zrzuca maskę twardziela | „Bliski kadr”, odc. 5
WIDEO „Masturbują się w pracy, żeby się nakręcić”. Prof. Zbigniew Izdebski o seksie w korporacjach | „zaTASKowani”, odc. 14
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Kuchnia Comfort food wyklucza stres wokół jedzenia, to ważne w czasach dietetycznych obsesji – podkreśla współautor książki „Ottolenghi kojąco” Angelika Kucińska
Kuchnia Już nie pistacja ani matcha. Najmodniejsze smaki 2025 roku są słodkie jak ulepek i zaskakująco proste Agata Lipiec
Kuchnia Shiitake zamiast borowików? Tradycyjne potrawy można przygotować inaczej niż zwykle Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 3 przepisy z najnowszej książki Jamiego Olivera „Po prostu Jamie”, które zachwycają prostotą i niebywałym smakiem Jamie Oliver
Kuchnia Jak smakują dziś jabłka? Z których zrobić szarlotkę, a z których cydr? Rozmowa z sadownikami Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 5 przypraw, które warto dodać do kawy – poprawiają smak napoju i mają liczne właściwości zdrowotne Klaudia Mizerska
Kuchnia Pumpkin Spice Latte – jesień zamknięta w filiżance. Wypróbuj przepis na domową wersję aromatycznej dyniowej kawy Klaudia Mizerska
Kuchnia Najmocniejszy blender ręczny Bosch – zobacz, co potrafi wielofunkcyjny ErgoMaster Serie 6 o mocy 1200 W!
Kuchnia Co przygotować na szybkie śniadanie? Sprawdzone pomysły dla tych, którzy są w ciągłym biegu Dominika Soćko
Kuchnia Wśród szparagów, sałaty i kwitnącej kolendry. Odwiedziliśmy Gospodarstwo rodziny Majlertów Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Lody z marzanką wonną i zielone szyszki w syropie z mlekiem infuzowanym młodymi pędami świerka. Takie cuda zjecie w restauracji Klonn Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Co zjeść w Apulii? Tych 6 prostych dań zachwyci cię podczas podróży po południu Włoch Zuzanna Olszewska
Styl Życia Trzecia gwiazdka to nie jest cel, tylko marzenie – mówi Przemek Klima, szef restauracji Bottiglieria 1881, wyróżnionej w przewodniku Michelina Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dzień Czekolady. Oto wszystko, co trzeba wiedzieć o jednym z najstarszych smakołyków Sebastian Krawczyk
Praca „Zadowolenie pracowników i uśmiech gości – to mój największy sukces”. Poznajcie historię Doroty Erazmus-Rogóż, która zarządza czterema restauracjami McDonald’s
Spotkania Dzień Jagodzianki – jedyne takie sezonowe święto przyjemności. Rozmowa z Basią Starecką, jego inicjatorką Dominika Soćko
Kuchnia Trzy kolejne restauracje w Polsce z gwiazdką Michelin. Tym razem w Warszawie, górach i na Pomorzu Klaudia Mizerska
Kuchnia Green Table to nowe miejsce na kulinarno-kulturalnej mapie Warszawy, które łączy filozofię sezonowej kuchni z oryginalnym wystrojem w duchu zero waste.
Kuchnia Produkty HiPP Junior i słoiczki dla dzieci po 1. roku życia. Dlaczego warto kontynuować specjalne żywienie po 12. miesiącu?
Styl Życia Sernik bez sera? Weganie mają na to swoje sposoby – przekonuje Alicja Rokicka, autorka bloga WeganNerd
Kuchnia Odświętnie znaczy wyjątkowo. Wielkanoc z autorską kuchnią Roberta Sowy Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Pączki z różnych stron świata. Hiszpańskie, amerykańskie czy holenderskie – które z nich wybierzesz?