Relacje Psycholog zdradza: 5 brutalnych prawd o małżeństwie, których większość ludzi dowiaduje się za późno
Spotkania Justin i Hailey Bieber – miłość przeznaczona czy misternie zaplanowana? Niejasna historia ich związku wciąż budzi emocje
Spotkania Od reklamowania pasty Colgate do produkcji Hollywood. Kim jest Jenna Ortega, ikona pokolenia Z?
Spotkania Pierwsza polska pisarka wyróżniona tytułem doktory honoris causa na Sorbonie. „Musimy dbać o niezatracanie konturów naszego świata”
Seriale Mało osób kojarzy ten serial, a to prawdziwa perełka. „Włączyłam z ciekawości, a obejrzałam cały sezon”
Seriale Powstanie drugi sezon serialu „Dojrzewanie”? Twórcy zabrali głos w sprawie kontynuacji głośnej produkcji
Filmy Trzy filmowe wieczory, trzy niezwykłe spotkania. Już 1 kwietnia w warszawskim kinie Muranów rusza cykl „Arabskie Noce”
Moda Polskie marki, u których znalazłyśmy idealne botki na wiosnę. Oto 7 modnych i wygodnych modeli na okres przejściowy
Moda Chanel 25 to nowa najmodniejsza torebka sezonu wiosna–lato 2025. Jej ambasadorkami zostały Dua Lipa i Jennie
Pielęgnacja 10 nowych kosmetyków na wiosnę dla dojrzałej cery. Zapewnią lifting i piękne rozświetlenie skóry po zimie
Horoskop Te trzy znaki zodiaku kochają żyć przeszłością. Mają tendencję do nadmiernego rozpamiętywania
Styl Życia Kwiaty wiśni kwitną w deszczu. Od dziś cesarskie ogrody w Tokio są otwarte, by zachwycać feerią różowych płatków
Styl Życia Te cztery karty tarota wróżą powodzenie w miłości. Są jak baśniowe „żyli długo i szczęśliwie”
WIDEO Reżyserka Mara Tamkovich o filmie „Pod szarym niebem”: „Dla mnie to jest opowieść o miłości, nie manifest polityczny”
WIDEO „Dzieci są wymagające”. Czy związki bezdzietne z wyboru są szczęśliwsze? | „Porozmawiajmy o miłości z Ewą Woydyłło”, odc. 7
WIDEO „Niestabilność emocjonalna? To igraszka słowna”. Joanna Chmura o tym, jak zadbać o wewnętrzną higienę | „Bliski kadr”, odc. 10
WIDEO „Miłość to jest działanie”. Czy mamy wpływ na to, kogo kochamy? | „Porozmawiajmy o miłości z Ewą Woydyłło”, odc. 6
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Kuchnia Przepis na doskonałość. Zofia Cudny, autorka bloga Make Cooking Easier, zdradza sekrety kuchni francuskiej Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dietetyczne śniadanie: zdrowe, smaczne i szybkie pomysły na dobry początek dnia Patrycja Klikowska
Kuchnia Comfort food wyklucza stres wokół jedzenia, to ważne w czasach dietetycznych obsesji – podkreśla współautor książki „Ottolenghi kojąco” Angelika Kucińska
Kuchnia Już nie pistacja ani matcha. Najmodniejsze smaki 2025 roku są słodkie jak ulepek i zaskakująco proste Agata Lipiec
Kuchnia Shiitake zamiast borowików? Tradycyjne potrawy można przygotować inaczej niż zwykle Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 3 przepisy z najnowszej książki Jamiego Olivera „Po prostu Jamie”, które zachwycają prostotą i niebywałym smakiem Jamie Oliver
Kuchnia Jak smakują dziś jabłka? Z których zrobić szarlotkę, a z których cydr? Rozmowa z sadownikami Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 5 przypraw, które warto dodać do kawy – poprawiają smak napoju i mają liczne właściwości zdrowotne Klaudia Mizerska
Kuchnia Pumpkin Spice Latte – jesień zamknięta w filiżance. Wypróbuj przepis na domową wersję aromatycznej dyniowej kawy Klaudia Mizerska
Kuchnia Najmocniejszy blender ręczny Bosch – zobacz, co potrafi wielofunkcyjny ErgoMaster Serie 6 o mocy 1200 W!
Kuchnia Co przygotować na szybkie śniadanie? Sprawdzone pomysły dla tych, którzy są w ciągłym biegu Dominika Soćko
Kuchnia Wśród szparagów, sałaty i kwitnącej kolendry. Odwiedziliśmy Gospodarstwo rodziny Majlertów Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Lody z marzanką wonną i zielone szyszki w syropie z mlekiem infuzowanym młodymi pędami świerka. Takie cuda zjecie w restauracji Klonn Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Co zjeść w Apulii? Tych 6 prostych dań zachwyci cię podczas podróży po południu Włoch Zuzanna Olszewska
Styl Życia Trzecia gwiazdka to nie jest cel, tylko marzenie – mówi Przemek Klima, szef restauracji Bottiglieria 1881, wyróżnionej w przewodniku Michelina Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dzień Czekolady. Oto wszystko, co trzeba wiedzieć o jednym z najstarszych smakołyków Sebastian Krawczyk
Praca „Zadowolenie pracowników i uśmiech gości – to mój największy sukces”. Poznajcie historię Doroty Erazmus-Rogóż, która zarządza czterema restauracjami McDonald’s
Spotkania Dzień Jagodzianki – jedyne takie sezonowe święto przyjemności. Rozmowa z Basią Starecką, jego inicjatorką Dominika Soćko
Kuchnia Trzy kolejne restauracje w Polsce z gwiazdką Michelin. Tym razem w Warszawie, górach i na Pomorzu Klaudia Mizerska
Kuchnia Green Table to nowe miejsce na kulinarno-kulturalnej mapie Warszawy, które łączy filozofię sezonowej kuchni z oryginalnym wystrojem w duchu zero waste.
Kuchnia Produkty HiPP Junior i słoiczki dla dzieci po 1. roku życia. Dlaczego warto kontynuować specjalne żywienie po 12. miesiącu?
Styl Życia Sernik bez sera? Weganie mają na to swoje sposoby – przekonuje Alicja Rokicka, autorka bloga WeganNerd
Kuchnia Odświętnie znaczy wyjątkowo. Wielkanoc z autorską kuchnią Roberta Sowy Izabela Nowakowska-Teofilak