Relacje „Mogę bez ciebie żyć – ale wybieram życie z tobą, bo cię kocham”. Wojciech Eichelberger o dojrzałych związkach w rodzinach patchworkowych
Wychowanie Te 2 zdania obudzą w twoim dziecku nawyk krytycznego myślenia. W czasach AI to kompetencja na wagę złota
Psychologia Pracujesz coraz ciężej i czujesz się coraz gorzej? Ta jedna zmiana może uratować cię przed wypaleniem zawodowym
Spotkania Maciej Stuhr: „Mocno wierzę, że nie ma dobra i zła. Są ludzie, którzy robią dobre i złe rzeczy”
Filmy 5 filmów o miłości między człowiekiem a sztuczną inteligencją. Te historie złamią ci serce i zmienią sposób, w jaki patrzysz na technologię
Seriale Tak wyglądają JFK Jr. i Carolyn Bessette w nowym serialu twórcy „American Horror Story”. Pierwsze zdjęcia z planu zaskakują
Seriale „Scheda”, czyli polska „Sukcesja”? Nowy kryminał pełen rodzinnych tajemnic wkrótce trafi na HBO Max
Moda Minimalizm i swobodna elegancja. 4 letnie stylizacje Julianne Moore, które zainspirują nie tylko kobiety 50+
Uroda To jedyny lakier do paznokci, jakiego potrzebujesz tego lata. Oddaje ducha włoskiego dolce vita
Pielęgnacja Joanna Czech, guru pielęgnacji, znowu w Polsce! Już w lipcu, w warszawskim hotelu NOBU, można będzie skorzystać z jej kultowych zabiegów
Perfumy Perfumy a znak zodiaku. Sprawdź, jaki zapach wybrać, aby podkreślić swój astrologiczny charakter
Styl Życia Kąpiele leśne, gotowanie w ogrodzie i zero scrollowania. Życie offline w stylu Marthy Stewart to według Pinteresta najgorętszy trend tego lata
Zdrowie Zdziwisz się, jak mała dawka alkoholu zwiększa ryzyko demencji. Badania nie pozostawiają złudzeń
Styl Życia Etat od 9 do 17 to już przeszłość? Nowa norma to „niekończący się dzień pracy” – alarmują eksperci
WIDEO „Opuszczanie deski to najczęstszy temat w gabinecie”. O szarej strefie w monogamii | „Rób to bez presji”, s. 2, odc. 1
WIDEO „Ojciec nauczył mnie samodzielności. Nie zajmował się mną”. Co dziś oznacza męskość według Pawła Deląga? | „Mężczyzna jest człowiekiem”, odc. 2
WIDEO „W dzieciństwie spełniałam marzenia taty”. Marieta Żukowska o momencie, w którym nauczyła się odpuszczać | „Ukryte piękno”, odc. 16
WIDEO „Największa tragedia: masz te 50 lat i jesteś samotnym dziadem skupionym na sobie”. Jakie życie ceni Paweł Domagała? | „Mężczyzna jest człowiekiem”, odc. 1
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Kuchnia Włoska kuchnia z polskim twistem. Ewa Szczęsna, znana influencerka kulinarna, zdradza sekrety swojej kuchni Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia „Kocham nostalgię gastronomiczną”. Rozmawiamy ze współtwórcą i gospodarzem JOEL Sharing Concept Joanna Olekszyk
Kuchnia Przepis na doskonałość. Zofia Cudny, autorka bloga Make Cooking Easier, zdradza sekrety kuchni francuskiej Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dietetyczne śniadanie: zdrowe, smaczne i szybkie pomysły na dobry początek dnia Patrycja Klikowska
Kuchnia Comfort food wyklucza stres wokół jedzenia, to ważne w czasach dietetycznych obsesji – podkreśla współautor książki „Ottolenghi kojąco” Angelika Kucińska
Kuchnia Już nie pistacja ani matcha. Najmodniejsze smaki 2025 roku są słodkie jak ulepek i zaskakująco proste Agata Lipiec
Kuchnia Shiitake zamiast borowików? Tradycyjne potrawy można przygotować inaczej niż zwykle Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 3 przepisy z najnowszej książki Jamiego Olivera „Po prostu Jamie”, które zachwycają prostotą i niebywałym smakiem Jamie Oliver
Kuchnia Jak smakują dziś jabłka? Z których zrobić szarlotkę, a z których cydr? Rozmowa z sadownikami Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 5 przypraw, które warto dodać do kawy – poprawiają smak napoju i mają liczne właściwości zdrowotne Klaudia Mizerska
Kuchnia Pumpkin Spice Latte – jesień zamknięta w filiżance. Wypróbuj przepis na domową wersję aromatycznej dyniowej kawy Klaudia Mizerska
Kuchnia Najmocniejszy blender ręczny Bosch – zobacz, co potrafi wielofunkcyjny ErgoMaster Serie 6 o mocy 1200 W!
Kuchnia Co przygotować na szybkie śniadanie? Sprawdzone pomysły dla tych, którzy są w ciągłym biegu Dominika Soćko
Kuchnia Wśród szparagów, sałaty i kwitnącej kolendry. Odwiedziliśmy Gospodarstwo rodziny Majlertów Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Lody z marzanką wonną i zielone szyszki w syropie z mlekiem infuzowanym młodymi pędami świerka. Takie cuda zjecie w restauracji Klonn Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Co zjeść w Apulii? Tych 6 prostych dań zachwyci cię podczas podróży po południu Włoch Zuzanna Olszewska
Styl Życia Trzecia gwiazdka to nie jest cel, tylko marzenie – mówi Przemek Klima, szef restauracji Bottiglieria 1881, wyróżnionej w przewodniku Michelina Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dzień Czekolady. Oto wszystko, co trzeba wiedzieć o jednym z najstarszych smakołyków Sebastian Krawczyk
Praca „Zadowolenie pracowników i uśmiech gości – to mój największy sukces”. Poznajcie historię Doroty Erazmus-Rogóż, która zarządza czterema restauracjami McDonald’s
Spotkania Dzień Jagodzianki – jedyne takie sezonowe święto przyjemności. Rozmowa z Basią Starecką, jego inicjatorką Dominika Soćko
Kuchnia Trzy kolejne restauracje w Polsce z gwiazdką Michelin. Tym razem w Warszawie, górach i na Pomorzu Klaudia Mizerska