Relacje 5 zdań, które sprawią, że dziecko wreszcie zacznie cię słuchać. Psycholożka dziecięca tłumaczy, dlaczego to działa
Relacje 12 pytań do partnera, dzięki którym zajrzysz w głąb jego duszy. Będą też idealne na przełamanie lodów podczas pierwszych randek
Psychologia 5 rzeczy, które ludzie sukcesu robią przed snem. Jeśli chcesz iść w ich ślady, nie lekceważ tych nawyków
Wywiady „Nie przyszłaś na ten świat po to, żeby uszczęśliwiać innych ludzi” – przekonuje Mel Robbins w rozmowie na temat książki „Pozwól im”
Spotkania Miłość może zdziałać cuda. Oto 5 sławnych mężczyzn, którzy zmienili swoje życie, gdy poznali tę jedyną
Spotkania Znajdź sobie kogoś, kto będzie mówił o tobie tak jak te gwiazdy o swoich partnerach. Ich słowa chwytają za serce
Filmy Znamy zwycięzcę Złotego Lwa na 82. Festiwalu Filmowym w Wenecji. Statuetkę otrzymał Jim Jarmusch za film „Father, Mother, Sister, Brother”
Filmy Film o 5-letniej Hind wstrząsnął Wenecją. Owacje trwały prawie 24 minuty, ale to niejedyny faworyt. Kto sięgnie po Złotego Lwa?
Kultura 7 najfajniejszych wydarzeń w Warszawie w weekend 6–7 września. Coffee rave, pizza pop-up, wycieczka rowerowa i nie tylko
Filmy Paweł Pawlikowski wraca z nowym filmem. Czy „1949” z Sandrą Hüller powtórzy sukces oscarowej „Idy”?
Perfumy Perfumy na jesień 2025 o zapachu wanilii i karmelu – 5 zmysłowych kompozycji, które pachną jak jesienny comfort food
Perfumy Perfumy do biura, które pomogą ci zrobić dobre wrażenie. 7 dyskretnych i eleganckich zapachów z klasą
WIDEO „Ludzie to nie fast foody. Trzeba sobie dawać czas”. Dr Agnieszka Kozak o tym, co jest naszym neurologicznym paliwem | „Bliski kadr”, odc. 12
WIDEO „Zmarszczki nam się robią od cukru”. Doktor Oleszczuk o prostych przepisach na urodę i długowieczność | „Jak zdrowie”, odc. 7
WIDEO „Te kobiety nie chciały być tłem”. Magda Knedler o emancypacji bez bajek o złych mężczyznach | „Kultura i inne przyjemności”
WIDEO „Ludzie nie wiedzą, za co są zwalniani”. Róża Szafranek i Tomasz Markiewka o tym, komu zagrażają gigersi i żarty z etatu | „zaTASKowani 2”, odc. 5
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Kuchnia Wszyscy chcą gotować jak Nadia Caterina Munno. Poznaj Pasta Queen! Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Wyjątkowy grywalizacyjny program lojalnościowy w polskim sektorze szybkich dostaw. Wolt wprowadza Wolt Rewards
Kuchnia Włoska kuchnia z polskim twistem. Ewa Szczęsna, znana influencerka kulinarna, zdradza sekrety swojej kuchni Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia „Kocham nostalgię gastronomiczną”. Rozmawiamy ze współtwórcą i gospodarzem JOEL Sharing Concept Joanna Olekszyk
Kuchnia Przepis na doskonałość. Zofia Cudny, autorka bloga Make Cooking Easier, zdradza sekrety kuchni francuskiej Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dietetyczne śniadanie: zdrowe, smaczne i szybkie pomysły na dobry początek dnia Patrycja Klikowska
Kuchnia Comfort food wyklucza stres wokół jedzenia, to ważne w czasach dietetycznych obsesji – podkreśla współautor książki „Ottolenghi kojąco” Angelika Kucińska
Kuchnia Już nie pistacja ani matcha. Najmodniejsze smaki 2025 roku są słodkie jak ulepek i zaskakująco proste Agata Lipiec
Kuchnia Shiitake zamiast borowików? Tradycyjne potrawy można przygotować inaczej niż zwykle Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 3 przepisy z najnowszej książki Jamiego Olivera „Po prostu Jamie”, które zachwycają prostotą i niebywałym smakiem Jamie Oliver
Kuchnia Jak smakują dziś jabłka? Z których zrobić szarlotkę, a z których cydr? Rozmowa z sadownikami Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 5 przypraw, które warto dodać do kawy – poprawiają smak napoju i mają liczne właściwości zdrowotne Klaudia Mizerska
Kuchnia Pumpkin Spice Latte – jesień zamknięta w filiżance. Wypróbuj przepis na domową wersję aromatycznej dyniowej kawy Klaudia Mizerska
Kuchnia Najmocniejszy blender ręczny Bosch – zobacz, co potrafi wielofunkcyjny ErgoMaster Serie 6 o mocy 1200 W!
Kuchnia Co przygotować na szybkie śniadanie? Sprawdzone pomysły dla tych, którzy są w ciągłym biegu Dominika Soćko
Kuchnia Wśród szparagów, sałaty i kwitnącej kolendry. Odwiedziliśmy Gospodarstwo rodziny Majlertów Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Lody z marzanką wonną i zielone szyszki w syropie z mlekiem infuzowanym młodymi pędami świerka. Takie cuda zjecie w restauracji Klonn Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Co zjeść w Apulii? Tych 6 prostych dań zachwyci cię podczas podróży po południu Włoch Zuzanna Olszewska
Styl Życia Trzecia gwiazdka to nie jest cel, tylko marzenie – mówi Przemek Klima, szef restauracji Bottiglieria 1881, wyróżnionej w przewodniku Michelina Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dzień Czekolady. Oto wszystko, co trzeba wiedzieć o jednym z najstarszych smakołyków Sebastian Krawczyk
Praca „Zadowolenie pracowników i uśmiech gości – to mój największy sukces”. Poznajcie historię Doroty Erazmus-Rogóż, która zarządza czterema restauracjami McDonald’s
Spotkania Dzień Jagodzianki – jedyne takie sezonowe święto przyjemności. Rozmowa z Basią Starecką, jego inicjatorką Dominika Soćko
Kuchnia Trzy kolejne restauracje w Polsce z gwiazdką Michelin. Tym razem w Warszawie, górach i na Pomorzu Klaudia Mizerska