Spotkania Dobra starość to tu i teraz. Rozmowa z Marcelem Andino Velezem, promotorem godnej opieki geriatrycznej
Wywiady „Nie musimy wyobrażać sobie piekła – wystarczy opisać to, co człowiek jest w stanie robić zwierzętom” – mówi Karolina Kuszlewicz, adwokatka zwierząt
Seriale Meghan Markle znów pokaże, jak stylowo gotować. Netflix wypuścił zwiastun 2. sezonu jej programu – i przedłuża umowę z księżną Sussex
Muzyka Przeżyłam Glastonbury i dlatego smutno mi, gdy dziś festiwale redukuje się do VIP-ów, newsów o pogodzie i zdjęć festiwalowej mody
Seriale „Biuro” bawiło do łez, ale początki były trudne. Według fanów spin-off może przejść podobną drogę
Moda 5 par butów, dzięki którym każda letnia stylizacja będzie od razu ciekawsza. Są jak modowa wisienka na torcie
Moda 5 stylizacji z długą spódnicą, które noszą minimalistki, romantyczki i buntowniczki. Są idealne na drugą połowę lata 2025
Styl Życia Cytaty o ludziach, którzy zawiedli – 25 myśli, które pomogą ci zamienić ból w życiową mądrość
WIDEO „Przy okazji rozstań pokazujemy, co mamy pod dywanem”. Wojciech Eichelberger o tym, kto radzi sobie lepiej w rodzinie patchworkowej | „Dylematy mamy i taty”, odc. 1
WIDEO „Jeśli ktoś nie ma stabilizacji w domu, nie jest dobrym pracownikiem”. Magda Gessler podaje autorski system wynagradzania i punktuje polskie korporacje | „zaTASKowani 2”, odc. 4
WIDEO „Suplement nie wyleczy choroby Hashimoto”. Dr Tadeusz Oleszczuk odpowiada na najczęstsze pytania internautów | „Jak zdrowie”, odc. 6
WIDEO „Można się zakochać w ułamku sekundy”. Artur Barciś o tym, co jest najtrudniejsze w relacjach z kobietami | „Mężczyzna jest człowiekiem”, odc. 5
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Kuchnia Wyjątkowy grywalizacyjny program lojalnościowy w polskim sektorze szybkich dostaw. Wolt wprowadza Wolt Rewards
Kuchnia Włoska kuchnia z polskim twistem. Ewa Szczęsna, znana influencerka kulinarna, zdradza sekrety swojej kuchni Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia „Kocham nostalgię gastronomiczną”. Rozmawiamy ze współtwórcą i gospodarzem JOEL Sharing Concept Joanna Olekszyk
Kuchnia Przepis na doskonałość. Zofia Cudny, autorka bloga Make Cooking Easier, zdradza sekrety kuchni francuskiej Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dietetyczne śniadanie: zdrowe, smaczne i szybkie pomysły na dobry początek dnia Patrycja Klikowska
Kuchnia Comfort food wyklucza stres wokół jedzenia, to ważne w czasach dietetycznych obsesji – podkreśla współautor książki „Ottolenghi kojąco” Angelika Kucińska
Kuchnia Już nie pistacja ani matcha. Najmodniejsze smaki 2025 roku są słodkie jak ulepek i zaskakująco proste Agata Lipiec
Kuchnia Shiitake zamiast borowików? Tradycyjne potrawy można przygotować inaczej niż zwykle Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 3 przepisy z najnowszej książki Jamiego Olivera „Po prostu Jamie”, które zachwycają prostotą i niebywałym smakiem Jamie Oliver
Kuchnia Jak smakują dziś jabłka? Z których zrobić szarlotkę, a z których cydr? Rozmowa z sadownikami Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 5 przypraw, które warto dodać do kawy – poprawiają smak napoju i mają liczne właściwości zdrowotne Klaudia Mizerska
Kuchnia Pumpkin Spice Latte – jesień zamknięta w filiżance. Wypróbuj przepis na domową wersję aromatycznej dyniowej kawy Klaudia Mizerska
Kuchnia Najmocniejszy blender ręczny Bosch – zobacz, co potrafi wielofunkcyjny ErgoMaster Serie 6 o mocy 1200 W!
Kuchnia Co przygotować na szybkie śniadanie? Sprawdzone pomysły dla tych, którzy są w ciągłym biegu Dominika Soćko
Kuchnia Wśród szparagów, sałaty i kwitnącej kolendry. Odwiedziliśmy Gospodarstwo rodziny Majlertów Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Lody z marzanką wonną i zielone szyszki w syropie z mlekiem infuzowanym młodymi pędami świerka. Takie cuda zjecie w restauracji Klonn Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Co zjeść w Apulii? Tych 6 prostych dań zachwyci cię podczas podróży po południu Włoch Zuzanna Olszewska
Styl Życia Trzecia gwiazdka to nie jest cel, tylko marzenie – mówi Przemek Klima, szef restauracji Bottiglieria 1881, wyróżnionej w przewodniku Michelina Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dzień Czekolady. Oto wszystko, co trzeba wiedzieć o jednym z najstarszych smakołyków Sebastian Krawczyk
Praca „Zadowolenie pracowników i uśmiech gości – to mój największy sukces”. Poznajcie historię Doroty Erazmus-Rogóż, która zarządza czterema restauracjami McDonald’s
Spotkania Dzień Jagodzianki – jedyne takie sezonowe święto przyjemności. Rozmowa z Basią Starecką, jego inicjatorką Dominika Soćko
Kuchnia Trzy kolejne restauracje w Polsce z gwiazdką Michelin. Tym razem w Warszawie, górach i na Pomorzu Klaudia Mizerska