Relacje Psycholożka o związku Taylor Swift i Travisa Kelce: „To przepis na rezyliencję”. Oto dlaczego
Psychologia Żyj według tych 5 zasad, a pieniądze przestaną decydować o twoim szczęściu. Oto podejście Morgana Housela, autora „Psychologii pieniędzy”
Psychologia 7 nawyków ludzi odpornych psychicznie, którzy nigdy się nie stresują. Tak oszczędzisz sobie niepotrzebnych nerwów
Wywiady „Ciało to nasz najczulszy instrument”. Intymna rozmowa z Bovską o wolności, kobiecości i miłości
Filmy Jakub Gierszał wraca w „Kolorach zła”. Netflix szykuje kolejny kryminał pełen tajemnic i napięcia
Filmy Paul Thomas Anderson w filmie „Jedna bitwa po drugiej” spija całą amerykańską śmietankę [Recenzja]
Seriale To będzie najmocniejszy polski serial HBO. „Piekło kobiet” zabierze nas do świata, w którym kobiety płaciły za wolność najwyższą cenę
Moda 16 najciekawszych stylizacji z Paryskiego Tygodnia Mody 2025. Trochę „chic”, trochę „rebelle” – czyli tak, jak Francuzki potrafią najlepiej
Makijaż Jej świeża, lśniąca cera zrobiła furorę. Makijażysta Meghan Markle wskazał dwa produkty dające efekt pięknego glow
Horoskop Te 3 najgorsze cechy Barana sprawiają, że łatwo go pokochać, ale trudno znieść. Ma w sobie ogień, który może poparzyć
Styl Życia 3 klasyczne gry, które warto odkopać w długie wieczory. Są stare jak świat, a nadal wciągają bez reszty
WIDEO „Rozmowy rekrutacyjne są jak najgorsze randki ever”. Karolina Norkiewicz i Dominik Kaznowski o tym, że szukanie pracy trwa pół roku i jest luksusem | „zaTASKowani 2”, odc. 7
WIDEO „Nie chciałam poczucia bezpieczeństwa. Chciałam po prostu zrobić dobry film”. Marcia Majcher o filmie „Navidad de Marga”
WIDEO „Przemoc jest bardzo sprytna. Ten film najlepiej pokazuje to, jak stopniowo narasta”. Agata Turkot o trudnej roli w „Domu dobrym” Wojciecha Smarzowskiego
WIDEO „Przemoc jest dzisiaj wszędzie. Ważne jest, aby odróżniać ją od konfliktu”. Wojciech Smarzowski w rozmowie o filmie „Dom dobry”
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Kuchnia „Chcę, żeby przy greckim jedzeniu Polacy mogli zatrzymać się na chwilę i nacieszyć życiem”. Rozmowa z Teo Vafidisem, greckim szefem kuchni Alicja Szewczyk
Kuchnia Wszyscy chcą gotować jak Nadia Caterina Munno. Poznaj Pasta Queen! Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Wyjątkowy grywalizacyjny program lojalnościowy w polskim sektorze szybkich dostaw. Wolt wprowadza Wolt Rewards
Kuchnia Włoska kuchnia z polskim twistem. Ewa Szczęsna, znana influencerka kulinarna, zdradza sekrety swojej kuchni Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia „Kocham nostalgię gastronomiczną”. Rozmawiamy ze współtwórcą i gospodarzem JOEL Sharing Concept Joanna Olekszyk
Kuchnia Przepis na doskonałość. Zofia Cudny, autorka bloga Make Cooking Easier, zdradza sekrety kuchni francuskiej Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dietetyczne śniadanie: zdrowe, smaczne i szybkie pomysły na dobry początek dnia Patrycja Klikowska
Kuchnia Comfort food wyklucza stres wokół jedzenia, to ważne w czasach dietetycznych obsesji – podkreśla współautor książki „Ottolenghi kojąco” Angelika Kucińska
Kuchnia Już nie pistacja ani matcha. Najmodniejsze smaki 2025 roku są słodkie jak ulepek i zaskakująco proste Agata Lipiec
Kuchnia Shiitake zamiast borowików? Tradycyjne potrawy można przygotować inaczej niż zwykle Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 3 przepisy z najnowszej książki Jamiego Olivera „Po prostu Jamie”, które zachwycają prostotą i niebywałym smakiem Jamie Oliver
Kuchnia Jak smakują dziś jabłka? Z których zrobić szarlotkę, a z których cydr? Rozmowa z sadownikami Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 5 przypraw, które warto dodać do kawy – poprawiają smak napoju i mają liczne właściwości zdrowotne Klaudia Mizerska
Kuchnia Pumpkin Spice Latte – jesień zamknięta w filiżance. Wypróbuj przepis na domową wersję aromatycznej dyniowej kawy Klaudia Mizerska
Kuchnia Najmocniejszy blender ręczny Bosch – zobacz, co potrafi wielofunkcyjny ErgoMaster Serie 6 o mocy 1200 W!
Kuchnia Co przygotować na szybkie śniadanie? Sprawdzone pomysły dla tych, którzy są w ciągłym biegu Dominika Soćko
Kuchnia Wśród szparagów, sałaty i kwitnącej kolendry. Odwiedziliśmy Gospodarstwo rodziny Majlertów Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Lody z marzanką wonną i zielone szyszki w syropie z mlekiem infuzowanym młodymi pędami świerka. Takie cuda zjecie w restauracji Klonn Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Co zjeść w Apulii? Tych 6 prostych dań zachwyci cię podczas podróży po południu Włoch Zuzanna Olszewska
Styl Życia Trzecia gwiazdka to nie jest cel, tylko marzenie – mówi Przemek Klima, szef restauracji Bottiglieria 1881, wyróżnionej w przewodniku Michelina Izabela Nowakowska-Teofilak