Psychologia Chcesz mieć większy wpływ na ludzi? Używaj w rozmowie tego 1 słowa, a zyskasz ich szacunek i uwagę
Relacje Wciąż wybierasz niewłaściwych partnerów? Te 3 kroki pomogą ci przerwać błędne koło toksycznych związków
Relacje „Nie dzwoń, nie pisz, mam swoje życie”. Ekspert radzi, jak nie niszczyć relacji z dorosłym dzieckiem
Spotkania „Pomoc ofiarom wojny w Ukrainie i osobom na granicy polsko-białoruskiej przypłaciłam depresją”. Rozmowa z Zofią Zochniak, założycielką „Ubrania do oddania”
Spotkania Nie żyje Jadwiga Jankowska-Cieślak. Nagrodzona Złotą Palmą w Cannes polska aktorka miała 74 lata
Filmy MDAG 2025: 12 poruszających dokumentów, które warto obejrzeć w ramach tegorocznej edycji festiwalu
Seriale „Wednesday” powróci na Netflixa już latem! Zobacz teaser 2. sezonu i pierwsze zdjęcia z planu
Moda Na tym nie oszczędzaj. 10 rzeczy z nowych kolekcji polskich marek, które będą inwestycją na lata
Kolekcje Tak wygląda kolekcja Magda Butrym x H&M. Znamy ceny ubrań i dodatków, które Polka zaprojektowała dla szwedzkiej sieciówki
Moda Nowości od MAAR na sezon wiosna–lato 2025. Kampania „Blue Lagoon” z jubilerską precyzją rozbudza marzenia o egzotycznych wakacjach
Pielęgnacja Maski kolagenowe: ratunek dla skóry czy strata pieniędzy? Sprawdź, co na ich temat mówią dermatolodzy
Perfumy Chanel wprowadza nowy zapach: Chance Eau Splendide. Radosna, kwiatowo-owocowa kompozycja pobije wasze serca
Horoskop Dla dwóch znaków to czas podejmowania trudnych decyzji. Jeden będzie zaczynać wszystko od nowa. Oto horoskop na maj 2025
Podróże 5 najpiękniejszych miejsc we Włoszech, które skradły moje serce. Warto je zobaczyć choć raz w życiu
WIDEO „Byłam programowana przez mamę do szczęścia”. Ewa Woydyłło o tym, co odciąga nas od przeżywania radości | „Bliski kadr”, odc. 11
WIDEO „Są dwa rodzaje miłości”. O związku z mężczyzną emocjonalnie niedostępnym | „Porozmawiajmy o miłości z Ewą Woydyłło”, odc. 9
WIDEO „Zapomniała, jak ma na imię jej pies”. Anna Kopańczyk podaje objawy menopauzy i tzw. piątkę dla mózgu | „Ukryte piękno”, odc. 10
WIDEO „Jak się razem pracuje, to się kończy pogardliwe myślenie”. Czy wspólna kariera pomaga w miłości? | „Porozmawiajmy o miłości z Ewą Woydyłło”, odc. 8
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Kuchnia „Kocham nostalgię gastronomiczną”. Rozmawiamy ze współtwórcą i gospodarzem JOEL Sharing Concept Joanna Olekszyk
Kuchnia Przepis na doskonałość. Zofia Cudny, autorka bloga Make Cooking Easier, zdradza sekrety kuchni francuskiej Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dietetyczne śniadanie: zdrowe, smaczne i szybkie pomysły na dobry początek dnia Patrycja Klikowska
Kuchnia Comfort food wyklucza stres wokół jedzenia, to ważne w czasach dietetycznych obsesji – podkreśla współautor książki „Ottolenghi kojąco” Angelika Kucińska
Kuchnia Już nie pistacja ani matcha. Najmodniejsze smaki 2025 roku są słodkie jak ulepek i zaskakująco proste Agata Lipiec
Kuchnia Shiitake zamiast borowików? Tradycyjne potrawy można przygotować inaczej niż zwykle Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 3 przepisy z najnowszej książki Jamiego Olivera „Po prostu Jamie”, które zachwycają prostotą i niebywałym smakiem Jamie Oliver
Kuchnia Jak smakują dziś jabłka? Z których zrobić szarlotkę, a z których cydr? Rozmowa z sadownikami Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia 5 przypraw, które warto dodać do kawy – poprawiają smak napoju i mają liczne właściwości zdrowotne Klaudia Mizerska
Kuchnia Pumpkin Spice Latte – jesień zamknięta w filiżance. Wypróbuj przepis na domową wersję aromatycznej dyniowej kawy Klaudia Mizerska
Kuchnia Najmocniejszy blender ręczny Bosch – zobacz, co potrafi wielofunkcyjny ErgoMaster Serie 6 o mocy 1200 W!
Kuchnia Co przygotować na szybkie śniadanie? Sprawdzone pomysły dla tych, którzy są w ciągłym biegu Dominika Soćko
Kuchnia Wśród szparagów, sałaty i kwitnącej kolendry. Odwiedziliśmy Gospodarstwo rodziny Majlertów Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Lody z marzanką wonną i zielone szyszki w syropie z mlekiem infuzowanym młodymi pędami świerka. Takie cuda zjecie w restauracji Klonn Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Co zjeść w Apulii? Tych 6 prostych dań zachwyci cię podczas podróży po południu Włoch Zuzanna Olszewska
Styl Życia Trzecia gwiazdka to nie jest cel, tylko marzenie – mówi Przemek Klima, szef restauracji Bottiglieria 1881, wyróżnionej w przewodniku Michelina Izabela Nowakowska-Teofilak
Kuchnia Dzień Czekolady. Oto wszystko, co trzeba wiedzieć o jednym z najstarszych smakołyków Sebastian Krawczyk
Praca „Zadowolenie pracowników i uśmiech gości – to mój największy sukces”. Poznajcie historię Doroty Erazmus-Rogóż, która zarządza czterema restauracjami McDonald’s
Spotkania Dzień Jagodzianki – jedyne takie sezonowe święto przyjemności. Rozmowa z Basią Starecką, jego inicjatorką Dominika Soćko
Kuchnia Trzy kolejne restauracje w Polsce z gwiazdką Michelin. Tym razem w Warszawie, górach i na Pomorzu Klaudia Mizerska
Kuchnia Green Table to nowe miejsce na kulinarno-kulturalnej mapie Warszawy, które łączy filozofię sezonowej kuchni z oryginalnym wystrojem w duchu zero waste.
Kuchnia Produkty HiPP Junior i słoiczki dla dzieci po 1. roku życia. Dlaczego warto kontynuować specjalne żywienie po 12. miesiącu?
Styl Życia Sernik bez sera? Weganie mają na to swoje sposoby – przekonuje Alicja Rokicka, autorka bloga WeganNerd