Rzymski geniusz i grecki daimonion, czyli smaki kreatywności.
Warsztat oparty na smakach kuchni greckiej i włoskiej. Opracowany został dla tych, którzy zastanawiają się jak osiągnąć większa kreatywność w życiu, w związkach, w pracy i w domu.
Może zacząć od kuchni? Przygotować potrawy przyprawione szczyptą kreatywności i odrobiną szaleństwa. Poznać ich składniki, przyjrzeć się skąd pochodzą i jak mogą zainspirować.
W trakcie warsztatu poznasz
- swojego wewnętrznego pisarza, poetę lub malarza (może ogólnie ARTYSTĘ )
- kilka ciekawych przepisów kuchni greckiej i włoskiej
- historię pękniętego diamentu, czyli podstawy twórczości nieintencjonalnej
- kilka sposobów na wzorce które blokują Twoją kreatywność
- i jak rozwijać te, które ją wzmacniają
Elementem warsztatu jest posiłek z przygotowanych wspólnie potraw.
Terminy
22.10.2011.
27.11.2011.
Miejsce
Holiday Inn Warszawa Józefów
Czas trwania
10:00 – 18:00