Chcesz nauczyć się gotować indyjskie potrawy? Wystarczy, ze napiszesz, co lubisz jeść...
Konkurs, organizowany przez krakowski hotel hotel Radisson Blu skierowany jest do smakoszy dobrego jedzenia. Wystarczy wejść na i opisać co lubimy jeść. Do wygrania jest lekcja gotowania z Szefem Kuchni Stanisławem Bobowskim, który opowie, jak wykonuje się potrawy z Indii - marzec to bowiem w hotelowej restauracji miesiąc gotowania indyjskich potraw. Rozstrzygnięcie konkursu 29 lutego.
Droga Stanisława Bobowskiego do krakowskiego Radisson Blu prowadzila przez Wielką Brytanię. Przez kilka lat zajmował tam stanowisko Zastępcy Szefa Kuchni w hotelu Royal Bristol Marriott, później - jako jedyny Polak w Anglii – stanowisko Szefa Kuchni hotelu Marriott w Swindon. Jeszcze wcześniej przez sześć lat pracował na luksusowych statkach pasażerskich linii Princess Cruises, które na rejsy po całym świecie – od Alaski po Malediwy – zabierały nawet 2600 pasażerów.