1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. REKLAMA

Belvedere Catering by Design – rozwiązania na bezpieczne eventy w czasie epidemii

(Fot. materiały partnera)
(Fot. materiały partnera)
Zobacz galerię 5 Zdjęć
W odpowiedzi na obostrzenia dotyczące organizacji imprez w reżimie sanitarnym, związane z obecną sytuacją pandemiczną, Belvedere Catering by Design przygotowało usługę cateringu pozwalającą na bezpieczną realizację eventów. 

Belvedere Catering by Design, lider na rynku usług cateringowych z blisko 30-letnim doświadczeniem w aranżacji opraw cateringowych, w tym także dla instytucji państwowych najwyższego szczebla, jest regularnie poddawane audytowi przez Główny Inspektorat Sanitarny.

Zapewnienie bezpieczeństwa podczas wydarzeń jest dla nas normą. Nasza kadra jest doskonale przeszkolona w obsłudze imprez dla instytucji na najwyższym szczeblu państwowym, takich jak Kancelaria Prezydenta, czy  Kancelaria Premiera Rady Ministrów. Zatem na czas COVID musieliśmy jedynie uszczelnić procedury związane z organizacją spotkań biznesowych i rodzinnych, dostosowując je do obowiązujących obostrzeń.  Zaufanie i renoma wypracowane przez lata u naszych Klientów, dzięki stosowaniu restrykcyjnych standardów, zaowocowały już kilkudziesięcioma realizacjami w okresie pandemii.  Zwłaszcza w tym czasie Klienci zwracają się do zaufanych Partnerów, gwarantujących najwyższą jakość i bezpieczeństwo. W ramach akcji wsparcia służby zdrowia dostarczaliśmy przez 3 miesiące posiłki do szpitali i ośrodków medycznych podczas pierwszej fali koronawirusa, codziennie stykając się z procedurami bezpieczeństwa. Czujemy więc, że jesteśmy dobrze przygotowani do kolejnych wyzwań.– komentuje Beata Bronowicz, Dyrektor ds. Sprzedaży i  Marketingu Belvedere Gourmet Group.

 (Fot. materiały partnera) (Fot. materiały partnera)

Przygotowując posiłki, Belvedere utrzymuje najwyższe standardy jakości, zgodnie z wytycznymi Państwowej Inspekcji Sanitarnej i zaleceniami WHO w kwestii zachowania szczególnej higieny.

  • Pracownikom regularnie mierzona jest temperatura.
  • Kucharze pracują w systemie zmianowym, w jednorazowych rękawiczkach lateksowych, maseczkach oraz specjalnych ubraniach ochronnych, zachowując 1,5 dystans.
  • Obsługa kelnerska podczas wydarzenia także pracuje w rygorze sanitarnym.
  • Jako organizator „Bezpiecznego Eventu” Belvedere Catering zagwarantowało, aby przed wejściem każdemu z Gości zmierzono temperaturę i umożliwiono dezynfekcję rąk.
  • Dodatkowo, dla komfortu gości, partner firmy  - APH Ozo, może zapewnić kompleksową, całkowicie bezpieczną dla zdrowia dezynfekcję mgłą z nanopęcherzyków ozonu w komorze ozonującej najnowszej generacji.
 (Fot. materiały partnera) (Fot. materiały partnera)

 (Fot. materiały partnera) (Fot. materiały partnera)

Trendy eco i zero waste są szczególnie bliskie wartościom wyznawanym przez Belvedere Catering. Filozofia zero waste związana z niemarnowaniem żywności, korzystaniem z naczyń wielokrotnego użytku i opakowań biodegradowalnych na stałe wpisały się w politykę zrównoważonego rozwoju firmy. Do przygotowania zmieniającej się sezonowo oferty kulinarnej Belvedere wybiera ekologiczne produkty od regionalnych producentów żywności, dzięki czemu wspiera lokalność oraz minimalizuje ślad węglowy. Misją Belvedere jest dbanie o zdrowie oraz odporność gości, dlatego caterer stawia na zdrowe i  zbilansowane żywienie, wprowadzając do menu dużo warzyw, owoców oraz dań wegańskich.

 (Fot. materiały partnera) (Fot. materiały partnera)

Pełna oferta kulinarna oraz zbiór zasad bezpieczeństwa stosowanych przez Belvedere Catering dostępne są na stronie internetowej

Share on Facebook Send on Messenger Share by email
Autopromocja
Autopromocja

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze