Seks Młodzi boją się bliskości, również fizycznej. Dlaczego tak się dzieje wyjaśnia seksuolożka Patrycja Wonatowska
Wywiady To nie wiek decyduje o życiu, chodzi o to, co z tym życiem robisz – mówi ikona kina Faye Dunaway
Filmy Rodzina we wszystkich odcieniach tęczy. „Razem z przypadku” to niecodzienna opowieść o życiu w patchworku i przeżywaniu żałoby
Filmy Angelina Jolie wzruszona owacjami na stojąco podczas festiwalu w Wenecji. Ale jej rola w „Marii” dzieli krytyków
Filmy „Vinci” wraca po 20 latach. Juliusz Machulski kręci sequel w gwiazdorskiej obsadzie. Kogo zobaczymy na ekranie?
Moda Kasia Smutniak w odważnej stylizacji na Festiwalu Filmowym w Wenecji. Aktorka wybroniła nietypowe nakrycie głowy
Uroda „Urzeczywistnij swoje marzenia” – Rihanna nową twarzą perfum Diora J’Adore. Premiera kampanii reklamowej
Uroda Czym jest „kortyzolowa twarz” – znana też jako „księżycowa twarz”? Sprawdzamy, czy stres może wpływać na wygląd
WIDEO „Kultura i inne przyjemności”. O Festiwalu BNP Paribas Dwa Brzegi oraz o dzieleniu się własnym życiowym doświadczeniem rozmawiamy z Grażyną Torbicką
WIDEO „Uwolnić się od alkoholu. Rozmowy z Robertem Rutkowskim”. O syndromie DDA i lekceważeniu problemu alkoholowego przez polityków
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Zwierciadlo.pl > Kuchnia > „Gotuj krok po kroku”. Przepis na miodownik Kuchnia „Gotuj krok po kroku”. Przepis na miodownik Monika Stachura 26 listopada 2014 Zobacz galerię 5 zdjęć Przygotowanie 1. Miód podgrzać na małym ogniu. 250 ml wody zagotować i dodawać do miodu wraz z cukrem, cały czas mieszając. Dołożyć przyprawę do piernika i margarynę. Ostudzić i wsypać orzechy. Autopromocja Autopromocja ZAMÓW WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE Reklama
Kristóf Szabó, gwiazda baletu: „Cukrzyca – choć wszystko się zmienia, nie trzeba z niczego rezygnować”
Ile jajek można jeść – dziennie i tygodniowo? Pytamy naczelnego jajologa kraju prof. Tadeusza Trziszkę
Lody z marzanką wonną i zielone szyszki w syropie z mlekiem infuzowanym młodymi pędami świerka. Takie cuda zjecie w restauracji Klonn