Wywiady „Gdybyśmy się spotkały, tobyśmy się dogadały”. Rozmowa z Marią Strzelecką, autorką książki o Simonie Kossak
Wywiady „Nie ma czasu na rzeczy ważne, w życiu jest czas tylko na rzeczy najważniejsze”. Rozmowa z Pawłem Grabowskim, założycielem hospicjum domowego na Podlasiu
Wywiady Przebłyski prawdy. Rozmowa z Wiktorią Zwolińską o traumie, świetle i sile szczerości w muzyce
Filmy Kto by pomyślał, że zagra... anioła? Keanu Reeves powraca na ekrany w najbardziej zaskakującej roli od lat
Filmy Detektyw Benoit Blanc powraca! Netflix pokazał zwiastun 3. części „Na noże” z Danielem Craigiem
Filmy Ekspres do kawy, fotel reżyserski i kurtyna z Twin Peaks. Pamiątki po Davidzie Lynchu trafią na aukcję
Perfumy Perfumy o zapachu cmentarza, krwi, benzyny i kościoła – 10 niszowych kompozycji dla fanów mrocznych klimatów
WIDEO „Mama powiedziała: znajdź natychmiast innego faceta”. Katarzyna Bosacka o tym, że szczęście to wybór i postawa | „Ukryte piękno”, odc. 14
WIDEO „Alkohol zachowuje się bezczelnie w naszym kraju”. Adam Nyk i Marcelina Maciąg o używkach i nastoletnim buncie | „W kontakcie”, odc. 4
WIDEO „Największa tragedia: masz te 50 lat i jesteś samotnym dziadem skupionym na sobie”. Jakie życie ceni Paweł Domagała? | „Mężczyzna jest człowiekiem”, odc. 1
WIDEO „Dieta śródziemnopolska może cofnąć wiek”. Jak wygląda tzw. talerz antyzapalny wg prof. Ewy Stachowskiej? | „Słowo do słowa”, odc. 6
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Zwierciadlo.pl > Kuchnia > DOMOWE LODY WANILIOWE (bez maszynki do lodów i bez mieszania) Kuchnia DOMOWE LODY WANILIOWE (bez maszynki do lodów i bez mieszania) Katarzyna Wrońska 19 lipca 2014 Lato bez lodów byłoby zwyczajnie smutne. Jak zrobić domowe lody? Przepis na DOMOWE LODY WANILIOWE (bez maszynki do lodów i bez mieszania) tutaj Autopromocja Autopromocja ZAMÓW WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE Reklama
Ołena Zełenska: „Mogłabym dalej żyć swoim życiem, ale postanowiłam wesprzeć męża”. Fragment biografii prezydenta Ukrainy
Dlaczego ofiary przemocy wracają do sprawców? Rozmowa z Urszulą Nowakowską, prezeską Fundacji Centrum Praw Kobiet
Włoska kuchnia z polskim twistem. Ewa Szczęsna, znana influencerka kulinarna, zdradza sekrety swojej kuchni
Przepis na doskonałość. Zofia Cudny, autorka bloga Make Cooking Easier, zdradza sekrety kuchni francuskiej
Comfort food wyklucza stres wokół jedzenia, to ważne w czasach dietetycznych obsesji – podkreśla współautor książki „Ottolenghi kojąco”
Już nie pistacja ani matcha. Najmodniejsze smaki 2025 roku są słodkie jak ulepek i zaskakująco proste