Psychologia Chłopaki nie płaczą, po prostu się wieszają. O to, co siedzi w sercu incela, pytamy autorki książki „Przegryw”
Psychologia Najlepsza odpowiedź na bierną agresję w pracy i w związku. Terapeutka radzi, jak unieszkodliwić agresora
Spotkania Marcin Koszałka: „Nikogo nie chciałem ani potępiać, ani poniżać”. Rozmowa z reżyserem filmu „Biała odwaga”
Spotkania Dziś Dzień Położnej. Z tej okazji rozmawiamy z położną Ewą Janiuk, współzałożycielką NZOZ Zdrowa Rodzina w Opolu
Spotkania Waldemar Milewicz był zawsze tam, gdzie działo się piekło. Właśnie mija 20 lat od jego tragicznej śmierci
Kultura 6 doskonałych filmów, które warto obejrzeć w ramach tegorocznej edycji festiwalu Millennium Docs Against Gravity
Kultura Lena Góra jako agentka polskiego wywiadu w nowym serialu szpiegowskim. O czym opowie „Przesmyk”?
Uroda Witamina C – w czym tkwi jej siła i dlaczego warto stosować ją niezależnie od wieku? Pytamy ekspertkę
Uroda Kwas bursztynowy to jeden z najbardziej pożądanych składników kosmetycznych. Dlaczego warto dodać go do swojej rutyny?
Styl Życia Już niedługo na Sardynii będzie można wziąć ślub nago. Tak Włosi zachęcają do celebrowania wolności
WIDEO „Uwolnić się od alkoholu. Rozmowy z Robertem Rutkowskim”. Alkohol a relacje: czemu warto zrezygnować z alkoholu podczas pierwszych randek?
WIDEO „Uwolnić się od alkoholu. Rozmowy z Robertem Rutkowskim”. Jak alkohol niszczy człowieka i paraliżuje służbę zdrowia?
WIDEO „W strefie komfortu”. Histeryczka brzmi dumnie, czyli jak przejrzeć się w dawnej sztuce jak w lustrze. Rozmowa z Sonią Kiszą
Podcasty Podcast „Bądź dla siebie ważna”, odc. 4: Kobieta w pracy. Jak uwzględnić swoje potrzeby? Z psycholożką dr Joanną Heidtman rozmawia Karolina Morelowska-Siluk
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: uzależnienia”. Kiedy praca staje się nałogiem. O pracoholizmie rozmawiamy z dr Jackiem Bucznym
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: dorosły w spektrum”. Odc. 2: Autyzm to sposób przeżywania świata. Rozmowa z Ewą Furgał, prezeską Fundacji Dziewczyny w Spektrum
Podcasty Podcast „W czułym zwierciadle: dorosły w spektrum”. Odc. 4: Autyzm to nie moda. Rozmowa z Natalią Fiedorczuk
Zwierciadlo.pl > Kuchnia > Grzanki z hummusem, avocado i żurawiną Kuchnia Grzanki z hummusem, avocado i żurawiną 9 listopada 2012 SkładnikiPełnoziarniste bagietki dwie sztuki dojrzałe awokado 2-3 sztuki hummus libański jedno opakowanieSól, pieprz cayenne Sok z połowy limonki Słoiczek konfitury z żurawiny Balsamico opcjonalnieSposób przygotowaniaPełnoziarnistą bagietkę kroimy w plastry, smarujemy delikatnie oliwą i podpiekamy w piekarniku. W tym czasie bierzemy avocado, wydrążamy z nich miąższ, który łączymy z hummusem i sokiem z połowy limonki. Doprawiamy szczyptą pieprzu cayenne i solą. Grzanki smarujemy gruba powstałą pastą, dekorując konfiturą z żurawiny. Można ją wcześniej wymieszać z łyżką balsamico. Autopromocja Autopromocja ZAMÓW WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE Reklama
Ołena Zełenska: „Mogłabym dalej żyć swoim życiem, ale postanowiłam wesprzeć męża”. Fragment biografii prezydenta Ukrainy
Dlaczego ofiary przemocy wracają do sprawców? Rozmowa z Urszulą Nowakowską, prezeską Fundacji Centrum Praw Kobiet
Green Table to nowe miejsce na kulinarno-kulturalnej mapie Warszawy, które łączy filozofię sezonowej kuchni z oryginalnym wystrojem w duchu zero waste.
Produkty HiPP Junior i słoiczki dla dzieci po 1. roku życia. Dlaczego warto kontynuować specjalne żywienie po 12. miesiącu?
Nowe smaki na Wigilię. Sałatka ziemniaczano-śledziowa z suszonymi śliwkami i orzechami krakowskiej Ambasady Śledzia