Psychologia Etycznie, świadomie, pożytecznie – czy da się jeszcze podróżować w ten sposób? Rozmowa z Martą Niedźwiecką
Psychologia Nie trzaskają drzwiami ani nie tupią. Ludzie inteligentni emocjonalnie mają 5 innych sposobów na złość
Psychologia Jak medytacja zmienia mózg? Dzięki jej praktykowaniu możesz wytrenować swoje poczucie szczęścia
Wywiady Perełki z Instagrama: B_a_l_t_y_k – profil, na którym polskie wybrzeże wygląda jak ósmy cud świata
Kultura 10 najciekawszych wystaw w Polsce, których nie możesz przegapić tego lata. Poleca Maja Michalak z @pozaramami
Filmy Iga Lis debiutuje jako reżyserka dokumentalna. Jej „Bałtyk” sprawi, że znów zakochasz się w polskim morzu
Filmy Miłość, mafia i melancholia – oto 7 włoskich filmów, których nie da się zapomnieć. Latem kocham do nich wracać
Moda Minimalizm i swobodna elegancja. 4 letnie stylizacje Julianne Moore, które zainspirują nie tylko kobiety 50+
Perfumy Perfumy na lato dla minimalistki. 7 eleganckich kompozycji, w których będziesz czuła się czysto i świeżo
Uroda Jak stopniowo budować zdrową opaleniznę? 5 kroków, dzięki którym za miesiąc będziesz wyglądała jak po powrocie z wakacji
Styl Życia Duńczycy odkryli sekret szczęścia. Ta jedna rzecz jest nieodłączną częścią ich życia – ty też możesz ją praktykować
WIDEO „Desperacja jest najgorszym doradcą". O samotności, autosabotażu i plusach bycia singlem | „Rób to bez presji”, s. 2, odc. 2
WIDEO „Mam lustro, które mnie wyszczupla i gwarantuje dobry humor”. Łukasz Nowicki o fatshamingu i psychoterapii | „Mężczyzna jest człowiekiem”, odc. 3
WIDEO „Wewnętrzny krytyk to najczęściej sadysta”. Jak sobie nie dowalać? | „Niezbędnik nowoczesnej dziewczyny”, odc. 4
WIDEO „Chodzę na bazarek, żeby się odstresować”. AbradAb i Bartek Młynarski o byciu kolesiem po czterdziestce | „zaTASKowani 2”, odc. 1
Podcasty Co robi z nami ukryty stres? Kasia Miller: „U podłoża chorób leży nasza grzeczność” [„Przerwa na kawę z Kasią Miller”, s. 5, odc. 7]
Podcasty Jak przerabiać toksyczne myśli? Kasia Miller: Wymyśliłam 5 kroków [Przerwa na kawę z Kasią Miller s. 5, odc. 6]
Zwierciadlo.pl > Kuchnia > Grochalska po brytyjsku: sconesy z niebieskim serem i orzechami Kuchnia Grochalska po brytyjsku: sconesy z niebieskim serem i orzechami 15 lipca 2013 O co zakład, że jak spytam o brytyjskie sery, to 90% populacji wymieni Stilton i Cheddar? A co z całą resztą? Autopromocja Autopromocja ZAMÓW WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE Reklama
Ołena Zełenska: „Mogłabym dalej żyć swoim życiem, ale postanowiłam wesprzeć męża”. Fragment biografii prezydenta Ukrainy
Dlaczego ofiary przemocy wracają do sprawców? Rozmowa z Urszulą Nowakowską, prezeską Fundacji Centrum Praw Kobiet
Włoska kuchnia z polskim twistem. Ewa Szczęsna, znana influencerka kulinarna, zdradza sekrety swojej kuchni
Przepis na doskonałość. Zofia Cudny, autorka bloga Make Cooking Easier, zdradza sekrety kuchni francuskiej
Comfort food wyklucza stres wokół jedzenia, to ważne w czasach dietetycznych obsesji – podkreśla współautor książki „Ottolenghi kojąco”
Już nie pistacja ani matcha. Najmodniejsze smaki 2025 roku są słodkie jak ulepek i zaskakująco proste