Kawa to napój znany na całym świecie. Jej fanów można by liczyć w milionach,
a sposobów przyrządzania jest równie dużo co samych jej wielbicieli. Jak można zauważyć po kawę sięgamy często sugerując się swoim samopoczuciem albo tego w jaki nastrój chcemy się wprawić. Wychodząc naprzeciw potrzebom, Subway® wprowadza sezonowe kawy smakowe, które są kuszącą propozycją dla wszystkich miłośników aromatycznego trunku. Początek roku rozpoczynamy z pierwszą nową kawą w ofercie – Latte Czekoladowa Pomarańcza.
Współpraca reklamowa
W Restauracjach Subway oprócz wielu wyśmienitych Subów, które przyrządzane są na oczach klienta, równie prężnie rozwija się oferta kawowa. W Polskich restauracjach obecnie podawanych jest 9 różnych rodzajów kaw a każdego roku przynajmniej dwa nowe smaki wprowadzane są do oferty. W tym roku Subway wprowadza cztery nowe kawy sezonowe. Początek roku rozpoczynamy z aromatyczną Latte Czekoladowa Pomarańcza, wiosnę i lato przywitamy z orzeźwiającą Kokosową mrożoną kawą, jesienią rozgrzeje nas Pumpkin Spice latte, a rok zakończymy w świątecznej atmosferze z latte z cynamonem.
Poranna kawa to już dla wielu osób pewnego rodzaju rytuał rozpoczynający dzień. By wprawić się w pozytywne wibracje każdy według swoich upodobań sięga po ulubiony rodzaj kawy. Niektórzy by poczuć siłę i moc do działania wybierają espresso, inni by celebrować poranek pełny wdzięczności skuszą się na cappuccino, a jeszcze inni by poczuć amerykański vibe wybiorą kawę americano na wynos, po to by w drodze do pracy delektować się jej smakiem spoglądając na wielkie drapacze chmur. Ile kaw tyle nastrojów o czym dobrze wie Subway. Najnowsza kawa, która dostępna jest już we wszystkich restauracjach w całej Polsce to Latte Czekoladowa Pomarańcza. Aromatyczna i energetyzująca tak można ją określić po krótce. Pobudza do działania nie tylko swym smakiem, ale także wyjątkowym zapachem gorzkiej czekolady, świeżo mielonej kawy i soczystej pomarańczy. Jej wyjątkowość to nie tylko opracowana autorska receptura, ale także jakość produktów.
(Fot. materiały partnera)
– Sekretem kawy Subway jest jakość produktu. Kawa w naszych restauracjach jest dokładnie selekcjonowana i posiada certyfikat Rainforest Alliance. Jest to mieszanka Arabiki i Robusty, sprowadzana z Ameryki Środkowej i Wietnamu. W tym sezonie stawiamy na sprawdzone połączenie smakowe jakim jest gorzka czekolada i soczysta pomarańcza, taką kawę możemy serwować zarówno na ciepło jak i na zimno – mówi Piotr Bruździak, Business Development Agent w Polsce.
Kawy dostępne są w restauracjach Subway dzięki czemu rozpoczniesz swój dzień pod znakiem dobrego smaku i przyjemnych doznań.
Współpraca reklamowa