Z powodzeniem można ją stosować w naszej strefie klimatycznej. Wprowadzana do menu rozsądnie, latem lub ciepłą wiosną, oczyści organizm, dostarczy bomby witaminowej i energii. Przysmakiem, który warto serwować w domu przez cały rok, są surowe słodycze. Poznajcie przepis na tartę przygotowaną w 20 minut na bazie m.in. migdałów, miodu, siemienia lnianego. Smakuje rewelacyjnie!
Więcej o surowej diecie w opowiedzieli Karolina i Maciej Szaciłło – nasi eksperci od zdrowego żywienia i autorzy książki Dieta RAW FOOD.
Książka dostępna stronie: https://zwierciadlo.pl/sklep oraz w innych dobrych księgarniach
Karolina i Maciej Szaciłło – eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą kursy, szkolenia oraz warsztaty zdrowego gotowania i medytacji. Maciej od lat gotuje w lubianych programach telewizyjnych.