1. Zwierciadlo.pl
  2. >
  3. Kuchnia

Napar z ziół

fot. Bogdan Biały
Składniki na 4 porcje: 1/2 pęczka mięty; 1/2 pęczka melisy; 1/2 pęczka kwitnącej macierzanki; 4 szklanki wrzątku. (Czas przygotowania: 12–15 min)|Składniki na 4 porcje: 1/2 pęczka mięty; 1/2 pęczka melisy; 1/2 pęczka kwitnącej macierzanki; 4 szklanki wrzątku. (Czas przygotowania: 12–15 min)

Sposób przyrządzenia: Zioła umyć i osączyć na papierze kuchennym.

Włożyć do żaroodpornego dzbanka i zalać wrzątkiem.

Przykryć na około 10 minut. Pić ciepłe.

Lubisz gotować, jeść i smakować? - Więcej o gotowaniu znajdziesz na blogu Food&Wood!

ZAMÓW

WYDANIE DRUKOWANE E-WYDANIE
  • Polecane
  • Popularne
  • Najnowsze